Με μήνυση απειλεί ο Γραμμένος τον Εμμανουηλίδη Αν δεν ανακαλέσει για όσα ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου κρύβεται πίσω από την βεβήλωση του Εβραϊκού μνημείου

Στην χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη που μου παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Γιώργος Γραμμένος απευθυνόμενος στον πρώην βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη του ζητά να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη αν δεν θέλει να βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες.
@ Γιατί ο Γιώργος Γραμμένος ενοχλήθηκε; Ενοχλήθηκε από την απάντηση που του έδωσε ο Εμμανουηλίδης τον οποίο αποκάλεσε πολιτικό απατεώνα. Τον αποκάλεσε έτσι γιατί εξαπάτησε την πρώην διοίκηση του δήμου με το προσφυγικό λέγοντας τότε στην Δήμητρα Τσανάκα ότι το κέντρο φιλοξενίας θα είναι για μερικούς μήνες ανοιχτό μέσα στο Ασημακοπούλου.
@ Με αφορμή λοιπόν αυτή τη δήλωση Γραμμένου ο Τάκης Εμμανουηλίδης αφού αναφέρθηκε στις «πατριωτικές» επιτυχίες της κυβέρνησης Σύριζα έκλεισε την απάντηση του προς τον κ. Γραμμένο γράφοντας του. «Ο εθνικισμός σχεδόν πάντα οδηγεί τη χώρα σε περιπέτειες. Θα όφειλε να το γνωρίζει ο κ. Γραμμένος και να προσπαθεί να αποκαταστήσει το απολεσθέν κύρος του, ήδη από την εποχή που η παρουσία και ο ρόλος του στο θέμα της βεβήλωσης του εβραϊκού μνημείου άφησε βαριά σκιά στην πόλη μας».
@ Η αναφορά λοιπόν του πρώην βουλευτή στην υποτιθέμενη εμπλοκή του κ. Γραμμένου στην βεβήλωση του μνημείου των Εβραίων πυροδότησε την έκρηξη του πρόεδρου του δικηγορικού συλλόγου αφού η αυθαίρετη αναφορά του Εμμανουηλίδη του προσάπτει ποινικό αδίκημα και τον εκθέτει στην κοινή γνώμη της Καβάλας.
@ Ο Γιώργος Γραμμένος λοιπόν κάλεσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» τον Τάκη Εμμανουηλίδη να ανακαλέσει και αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση και όχι μόνο.
@ Τη στήριξη του στον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου έδωσε και ο σημερινός πρόεδρος του ΟΛΚ και συνάδελφος του Γιώργος Φιλόσογλου ο οποίος δήλωσε «Με έκπληξη αλλά και λύπη διάβασα την φράση « ο ρόλος του κ. Γραμμένου στην βεβήλωση του Εβραϊκού Μνημείου άφησε βαριά σκιά στην πόλη μας» σε δελτίο τύπου του σεβαστού πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εμμανουηλίδη.
Θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για μια εκ παραδρομής αποστροφή.
Σε αντίθετη περίπτωση συνιστά μια σοβαρότατη προσβολή στον δικηγόρο, τον δημοτικό σύμβουλο, τον μέχρι πριν πρότινος Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, του ανώτατου κατά πολλούς επιστημονικού φορέα, δηλαδή η μομφή πως ο Γιώργος Γραμμένος εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις.
Κατά την ταπεινή μου άποψη οφείλει τόσο το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας όσο και ο Δικηγορικός Σύλλογος να αποδοκιμάσουν αυτήν την δήλωση».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα