Με την Καλαμίτσα και το κάτω νοσοκομείο τώρα το μενού έχει μόνο την ενεργειακή κοινότητα για τον Μουριάδη

Πάρα πολύ καλή χρονιά χαρακτήρισε το 2023 ο δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος; Μουριάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο σε εξέλιξη είναι πολλά έργα και ευχήθηκε στο 2024 να υλοποιηθούν όσα προγραμμάτισαν.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «για μένα το 2023 ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Δύσκολη, καθώς είχαμε μια προεκλογική περίοδο που πάντα ως διαδικασία έχει δυσκολίες και αγωνίες.

Ήταν όλα αυτά τα έργα που έχουν ξεκινήσει και πολλά είναι στο κέντρο της πόλης με όλη αυτήν την αναστάτωση που υπήρχε. Παρ’ όλα αυτά τα προβλήματα έχουν ελαχιστοποιηθεί και έτσι η νέα χρονιά για μένα θα είναι καλή διότι ξεκινάμε με πολύ καλούς οιωνούς.

Τόσο με εντάξεις όσο και με θέματα που λύνονται και αφορούν τον Δήμο Καβάλας. Εύχομαι το 2024 να είναι ένας χρόνος με υγεία για όλους, που για μένα είναι το βασικότερο, με χαρά για τους δημότες, να πάει ακόμη καλύτερα η πόλη μας και σε όλους τα καλύτερα. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και να μην ξεχνάμε ότι δίπλα μας υπάρχουν και άνθρωποι που χρειάζονται ένα χαμόγελο.

Τουλάχιστον αυτό και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μας δεν κοστίζει τίποτα. Ας το προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας».

Για το έργο που θέλει να δει να ολοκληρώνεται μέσα στο 2024 είπε ότι «εντάξει οι πλατείες και οι δρόμοι αλλά αυτό που θέλω να υλοποιηθεί είναι η ενεργειακή κοινότητα διότι θα είναι μια πολύ μεγάλη οικονομική και περιβαλλοντική ανακούφιση για το Δήμο Καβάλας».

Καλή η προσπάθεια δήμαρχε, αλλά μάλλον εμείς κατοικούμε σε άλλο δήμο, σε άλλη χώρα σε άλλους παραλλήλους!

”Θα αγωνιστούμε με μαχητικότητα και δυναμική για να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και την εικόνα που έχει πόλη και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου”.

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του ο νέος αντιπεριφερειάρχης  Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την 1η Ιανουαρίου του 2024, σε έναν ιδιαίτερα νευραλγικό τομέα.

”Είχα κάνει μία συζήτηση με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης, τον κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, ο οποίος μου ζήτησε να αναλάβω την Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι μία μεγάλη ευθύνη στις πλάτες μου, είναι μία παραγωγική Αντιπεριφέρεια.

Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Οι πολίτες έχουν απαιτήσεις και δικαιολογημένα. Η ανάληψη των καθηκόντων μου θα γίνει την 1η Ιανουαρίου και ήδη έχω αρχίσει να ενημερώνομαι. Θα καλέσω τους προκατόχους μου να κάνουμε μία συζήτηση, να έχω μια ενημέρωση.

Θα δω όσο μπορώ στην Καβάλα τουλάχιστον τους υπηρεσιακούς παράγοντες και σε συνεργασία άμεση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο νομίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά”, υπογράμμισε ακόμη ο κ. Ιωσηφίδης.

Άντε να δούμε! 

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα