Με την πλάτη στον τοίχο η νομαχιακή της ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ ανίκανος να κατεβάσει υποψηφίους

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι βουλευτές και η νομαρχιακή της ΝΔ οι οποίοι μάλλον δεν θέλουν να κατανοήσουν την πραγματικότητα και κάνουν τους αδιάφορους πιστεύοντας ότι θα παίξουν το ίδιο παιχνίδι που έκαναν το 2019 με το να στηρίξουν τον Χριστόδουλο Τοψίδη.
@ Το 2023 δεν είναι το 2019. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει ο Μητσοτάκης είναι πιο αποφασιστικός και με τον ερχομό του στην Καβάλα θα θέσει ξεκάθαρα το δίλημμα Μέτιος ή διαγραφές.
@ Χθες ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χρίστο Μέτιο, Γιώργος Γραμμένος έβαλε και αυτός το θέμα της συνεδρίασης της ολομέλειας της νομαρχιακής επιτροπής της Καβάλας προκειμένου να τοποθετηθούν πάνω στο συγκεκριμένο ερώτημα ανοιχτά οι βουλευτές αλλά και τα κομματικά στελέχη.
Τα ψέματα έχουν τελειώσει και το διπλό παιχνίδι του Δράκου και της παρέας του κάποτε πρέπει να πάρει τέλος.
@ Έκλεισε προχθές το απόγευμα το θέμα της στήριξη του Νίκου Μουρτασάγα από το ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Καβάλας. Νομίζω ότι φαινόταν από την αρχή ότι ούτε ο Σωτηριάδης, αλλά ούτε και ο Μουρτασάγας θα μπορούσαν να ηγηθούν συνδυασμού με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι έχει κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα.
@ Στην προχθεσινή συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η πλειοψηφία των μελών που παρουσιάσθηκαν τάχθηκαν υπέρ της στήριξης του Γιάννη Εριφυλλίδη και λογικά ο υποψήφιος δήμαρχος περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος γιατί τα λόγια και οι υποσχέσεις είναι αέρας.
@ Εκεί που τα πράγματα δείχνουν ότι ακόμη δεν είναι ξεκάθαρα έχουν να κάνουν την περιφέρεια. Η Τάνια Ελευθεριάδου είπε όχι γιατί δεν βγαίνει οικονομικά και παράλληλα δεν θέλει να αφιερώσει άλλο χρόνο σε εκλογές.
@ Τώρα λοιπόν μένει κεντρικά να αποφασίσουν στην Κουμουνδούρου ποιον θα κατεβάσουν. Όσες πόρτες έχουν χτυπήσει δεν άνοιξαν και μένει να επιστρατεύσουν κάποιον ή να μη κατεβάσουν κανένα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα