Μεγάλες ελλείψεις στο Νοσοκομείο Καβάλας που λειτουργεί με βάση το οργανόγραμμα του 2009 και όχι του 2012 λέει η Κατερίνα Πετράκη

Επιβεβαιώνει η πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνα Πετράκη το περιεχόμενο του εγγράφου που υπογράφει η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Ζεκάκη που αφορά ελλείψεις θέσεων εργασίας με συνέπεια την υπολειτουργία τμημάτων αλλά και την σωρεία λαθών και παραλείψεων.
Όπως δήλωσε χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News η πρόεδρος των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνα Πετράκη «εμείς αυτά τα λέμε εδώ και πολύ καιρό αλλά δυστυχώς δε εισακουστήκαμε ποτέ και τώρα ερχόμαστε να επιβεβαιωθούμε, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο, οι πραγματικές ελλείψεις δεν είναι τόσες αλλά παραπάνω διότι το Νοσοκομείο λειτουργεί με οργανόγραμμα του 2009 και όχι του 2012, θεωρώ υπερβολή στο έγγραφο το κομμάτι της παροχής των υπηρεσιών και των λαθών που αναφέρεται διότι δεν υπάρχει κάποιο περιστατικό μέχρι τώρα που να συνηγορεί σε αυτή την διαπίστωση ωστόσο μιλάμε για μια κατάσταση που επιβεβαιώνει και τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα από αυτά που εμείς λέγαμε και μας διέψευδε ο κ. Καρασαββόγλου…… δεν μπορεί να λειτουργήσει κλινική με λιγότερα από δύο άτομα και αυτό που γίνεται τελευταία είναι να μειώνεται ο αριθμός των νοσηλευτών και τις πρωινές ώρες με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο λειτουργεί το πρωί σαν να είναι αργία…. Η αναφορά στο ασφαλές όριο λειτουργίας ισχύει διότι υπάρχει προσωπικό που καλύπτει θέσεις με σχέσεις εργασίας σε παράταση των συμβάσεών τους μέσω του ΟΑΕΔ και αν αποχωρήσουν αυτοί θα έχουμε ολοκληρωτική κατάρρευση….».

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα