Μεγαλώνουν οι φήμες για κέντρα φιλοξενίας στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα και στην αλάνα της Ηρακλείτσας

Υπάρχει ανησυχία και δεν ξέρω πως αυτή θα την καταλαγιάσουν δήμαρχοι βουλευτές και κάθε μορφής εξουσιαστές. Η ανησυχία έχει να κάνει με το όλο και διογκωμένο πρόβλημα με τα νέα κύματα των μεταναστών που έρχονται και φιλοξενούνται στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου».
@ Η ανησυχία έχει να κάνει όμως και με όσα λέγονται για την περίπτωση του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα που και αυτό οι φήμες το έχουν σημειωμένο για κέντρο φιλοξενίας των μεταναστών.
@ Η ανησυχία έχει να κάνει με την τοποθέτηση κοντέινερ στην αλάνα της Ηρακλείτσας και την μετατροπή της σε hot spot.
@ Η ανησυχία έχει κάνει με το ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στο Ασημακοπούλου όπου μπαίνουν και βγαίνουν όποτε θέλουν.
@ Η ανησυχία έχει να κάνει με τους παράνομους που φιλοξενούνται στην νέα δομή στο Ασημακοπούλου που προχθές το γλέντησαν με αρνιά και τραγούδια.
@ Η ανησυχία μας έχει να κάνει με την δημοτική αρχή της Καβάλας που κάνει την παλαβή και δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα με τους μετανάστες πάει να γίνει νούμερο ένα του δήμου. Όμως ο δήμαρχος δηλώνει ότι όποιος δεν συμφωνεί να φιλοξενήσει μετανάστες δεν είναι πατριώτης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα