ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ… Υποψήφια δημοτική σύμβουλος ξυλοκόπησε 56χρονη επαγγελματία στην αγορά της Καβάλας

Το τοπικό σάιτ Off the Record που πολλές φορές φέρνει στο φως θέματα από τον χώρο του αστυνομικού ρεπορτάζ και δεν έχουν διαψευστεί αυτή τη φορά δημοσιεύει ένα απίστευτο περιστατικό που εξελίχθηκε πριν λίγο καιρό στο κέντρο της Καβάλας.

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με προοδευτικό συνδυασμό για τον Δήμο Καβάλας, εισέβαλλε σε κατάστημα 56χρονης γυναίκας και την ξυλοκόπησε άγρια με αποτέλεσμα να την στείλει στο νοσοκομείο!

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος δεν σταμάτησε μόνο στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος αλλά επιτέθηκε και τραυμάτισε και μια πελάτισσα που έτυχε να βρίσκεται εκεί και η οποία βλέποντας το απίστευτο περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά της επιχείρησε να παρέμβει. Τελικά την 56χρονη γυναίκα έσωσαν κυριολεκτικά περαστικοί και άλλοι καταστηματάρχες της γειτονιάς που όταν άκουσαν την φασαρία μπήκαν στο κατάστημα.

Η αιτία της επίθεσης, αν και δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως, φέρεται να είναι προσωπικές διαφορές που είχε η επιτιθέμενη με το θύμα.

Η 56χρονη μετά τον ξυλοδαρμό της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύτηκε φέροντας τραύματα στο κεφάλι, εκδορές, γδαρσίματα και μώλωπες στο σώμα, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Off the Record.

Το Off the Record, όπως αναφέρει, έχει στη διάθεσή του τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά δεν τα δημοσιεύει για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την υποψήφια δημοτική σύμβουλο όταν μπήκε στο κατάστημα συνόδευε και μια ακόμη γυναίκα η οποία όμως παρέμεινε αμέτοχη καθ’ όλη την διάρκεια του ξυλοδαρμού.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε και αφού εξήχθη από το νοσοκομείο το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση.

Μετά την δημοσιοποίηση του παρόντος και λόγω της ποινικής υπόθεσης που εκκρεμεί εναντίον της ίσως θα ήταν πρέπον η παράταξη στην οποία συμμετέχει η ίδια η δράστης να διευκρινίσει ποιά θα είναι η τύχη της συγκεκριμένης υποψήφιας και αν θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα