Μια συνέντευξη Αντωνιάδη σήμερα χωρίς ουσία Απλά θέλει να βρεθεί πάλι στην επικαιρότητα αναμασώντας θέματα που έχουν δημοσιοποιηθεί

Φαίνεται ότι ξύνεται και ο Αντωνιάδης στην γκλίτσα του τσομπάνη. Έστειλε λοιπόν προχθές μια πρόσκληση σε συνέντευξη σε όλα τα ΜΜΕ της Καβάλας και ανακοίνωσε ότι θα μιλήσει για τέσσερα θέματα την «ολοκλήρωση προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για τις ενέργειες της ΠΕ Καβάλας για ένταξη των καλλιεργειών: αμύγδαλα, φασόλια και σόγια στο πρόγραμμα ΠΣΕΑ, για τις διευκρινίσεις για το πρόγραμμα της ΠΑΜΘ της μη επιστρεπτέας προκαταβολής και τέλος για την ενημέρωση για την πορεία των έργων της αντιπλημμυρικής θωράκισης στο νησί της Θάσου.
@ Τι λόγο είχε να δώσει μια συνέντευξη με τα παραπάνω θέματα είναι να αναρωτιέται κανείς. Κανένας λόγος. Απλά είδε ότι ο Κωστής Σιμιτσής με τις δηλώσεις του για το πρόγραμμα της μη επιστρεπτέας προκαταβολής έχει μονοπωλήσεις την επικαιρότητα και είπε να χωθεί και αυτός ώστε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω.
@ Θα μιλήσει για τα αμύγδαλα, τα φασόλια και τη σόγια κάτι που το έκανε με ανακοίνωση του την περασμένη εβδομάδα που επισκέφθηκε την περιοχή του Οφρυνίου και φωτογραφήθηκε με τους παραγωγούς αμυγδάλου για την ένταξη τους σε ένα πρόγραμμα λέτε δεν το γνώριζαν με αυτούς που φωτογραφήθηκε ότι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.
@ Φαίνεται ότι και αυτός ζήλεψε τη δόξα του αγγελιοφόρου Γιάννη Πασχαλίδη πιστεύοντας ότι έτσι επιτελεί μέγα πολιτικό έργο.
@ Όμως μέσα στην θεματολογία της συνέντευξη του έβαλε και την μη επιστρεπτέα προκαταβολή για να πει ότι θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες και όλα αυτά τα μασάλια που λένε από την περιφέρεια τις τελευταίες μέρες. Θέλει να την βγει στους Θασίτες που διαμαρτύρονται που έμειναν εκτός προγράμματος οι τουριστικές τους επιχειρήσεις.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα