Μόνη άμεση και εφικτή λύση η αμφιδρόμηση της οδού στο Κάτω Νοσοκομείο…

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρει σχετικά με την κυκλοφοριακή προοπτική που πρέπει να δοθεί στο σημείο της πεσμένης γέφυρας: «το “αδιέξοδο” της χθεσινής συνάντησης της Δημοτικής Αρχής με εκπροσώπους του Στρατού για την πεσμένη γέφυρα στο Κάτω Νοσοκομείο ήταν αναμενόμενο. Για εμάς τουλάχιστον.

Κανένας πρόβολος, καμία στρατιωτική γέφυρα δεν είναι άμεση και εφικτή λύση.

Επιπλέον, αν τοποθετηθεί τώρα τέτοια προσωρινή γέφυρα, μετά θα πρέπει να απομακρυνθεί για να κατασκευαστεί η καινούρια. Αυτό θα δημιουργήσει ξανά πολύ μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ που επιμένουμε από πέρσι τον Νοέμβριο: ο δρόμος μπροστά από το Κάτω Νοσοκομείο μπορεί να λειτουργήσει ως διπλής κυκλοφορίας μέχρι την κατασκευή της καινούριας γέφυρας (ή όποια άλλη λύση επιλεγεί).

Αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, για την οποία έχουμε παραθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς μπορεί να υλοποιηθεί.

Η τουριστική περίοδος πλησιάζει και τα προβλήματα θα πολλαπλασιαστούν, αν δεν δοθεί άμεσα λύση. Οι κάτοικοι δεν θα αντέξουν να υφίστανται την ταλαιπωρία της διέλευσης από τις οδούς Βάσσου και Κολοκοτρώνη. Παράλληλα, τα κυκλοφοριακά προβλήματα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αγορά, τον τουρισμό και τη ζωή της πόλης.

Δυστυχώς, η υποτιθέμενη “γνώση” και “εμπειρία” της κ. Τσανάκα και του κ. Μουριάδη αποδεικνύονται – για ακόμη μία φορά – “κακός σύμβουλος” για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα