Μόνη άμεση και εφικτή λύση η αμφιδρόμηση της οδού στο Κάτω Νοσοκομείο…

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρει σχετικά με την κυκλοφοριακή προοπτική που πρέπει να δοθεί στο σημείο της πεσμένης γέφυρας: «το “αδιέξοδο” της χθεσινής συνάντησης της Δημοτικής Αρχής με εκπροσώπους του Στρατού για την πεσμένη γέφυρα στο Κάτω Νοσοκομείο ήταν αναμενόμενο. Για εμάς τουλάχιστον.

Κανένας πρόβολος, καμία στρατιωτική γέφυρα δεν είναι άμεση και εφικτή λύση.

Επιπλέον, αν τοποθετηθεί τώρα τέτοια προσωρινή γέφυρα, μετά θα πρέπει να απομακρυνθεί για να κατασκευαστεί η καινούρια. Αυτό θα δημιουργήσει ξανά πολύ μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ που επιμένουμε από πέρσι τον Νοέμβριο: ο δρόμος μπροστά από το Κάτω Νοσοκομείο μπορεί να λειτουργήσει ως διπλής κυκλοφορίας μέχρι την κατασκευή της καινούριας γέφυρας (ή όποια άλλη λύση επιλεγεί).

Αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, για την οποία έχουμε παραθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς μπορεί να υλοποιηθεί.

Η τουριστική περίοδος πλησιάζει και τα προβλήματα θα πολλαπλασιαστούν, αν δεν δοθεί άμεσα λύση. Οι κάτοικοι δεν θα αντέξουν να υφίστανται την ταλαιπωρία της διέλευσης από τις οδούς Βάσσου και Κολοκοτρώνη. Παράλληλα, τα κυκλοφοριακά προβλήματα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αγορά, τον τουρισμό και τη ζωή της πόλης.

Δυστυχώς, η υποτιθέμενη “γνώση” και “εμπειρία” της κ. Τσανάκα και του κ. Μουριάδη αποδεικνύονται – για ακόμη μία φορά – “κακός σύμβουλος” για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα