Μουριάδης το πολιτικό ΑΙΣΧΟΣ της Καβάλας

Απειλούν επαγγελματίες βάζοντας την δημοτική αστυνομία να τους γράψει, απειλούν εργαζόμενους που απασχολούνται στις δομές του δήμου να μη βγαίνουν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Seven New 94,4» γιατί θα έχουν συνέπειες.
@ Πρόκειται για ένα δήμο που βασίζεται στις δημοκρατικές αξίες και ουχί στις αξίες των απολυταρχικών καθεστώτων. Το μόνο που έμεινε είναι ο Μουριάδης να μας συλλαμβάνει και να μας ρίχνει ξέρει αυτός στα μπουντρούμια της ΕΥΠ εκεί ψηλά στην Αγία Παρασκευή.
@ Θα σκάσει ο χοντροσφυρίχτρας του Μουριάδη από το κακό της που βλέπει ότι ο δικός της δεν τραβάει και κάνει γκέλες ο Παπαδόπουλος στην πιάτσα. Μετά από ένα χρόνο αποτυχημένης παρουσίας του Μουριάδη δεν είναι λίγοι αυτοί που μετάνιωσαν που δεν ψήφισαν τον Παπαδόπουλο για δήμαρχο.
Αύριο θα ακούσετε στο πρωινό μαγκαζίνο του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας που ο Μουριάδης χωρίς ίχνος ντροπής μιλάει για το δικαίωμα του Ξουλόγη να ανοίγει τους φακέλους των εργαζομένων χωρίς την άδεια τους πρώτον και χωρίς την παρουσία του αρμόδιου υπάλληλου δεύτερον. Ποιο κυνικός κανείς πεθαίνει. Πρόκειται ο Μουριάδης για το πολιτικό αίσχος της Καβάλας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα