Μπάχαλο με το κυκλοφοριακό στην Καβάλα ο δήμος με την δημοτική αστυνομία βλέπουν …όσα η πεθερά!

Please select a featured image for your post

Πολλοί συνδημότες μας αποκαλύπτουν με φωτογραφίες τους ότι το κυκλοφοριακό δεν είναι στα μαύρα του χάλια στην πόλη της Καβάλας επειδή έκλεισε το Πάρκινγκ της Ροδόπης, αλλά γιατί ο Δήμος δεν κάνει την παραμικρή κίνηση όχι για να ρίξει πρόστιμα, αλλά για να βάλει σε τάξη τα κακώς κείμενα.

Μοτοσυκλέτες βρίσκουν προστασία από την βροχή στα υπόστεγα κτηρίων και σε πεζοδρόμια, οχήματα καταλαμβάνουν χώρους στάθμευσης δικύκλων και φυσικά η ανεκδιήγητη κατάσταση με τους χώρους φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων όλο το πρωινό, πράγμα που στερεί ουσιώδεις χώρους στάθμευσης, είναι παγίδα για πρόστιμα και από την άλλη δεν χρησιμοποιούνται παρά ελάχιστα από τα φορτηγά των μεταφορικών εταιρειών.

Πάνω από 200 θέσεις στάθμευσης ακυρώνονται από ατοπήματα και κακές εκτιμήσεις όσων σχεδίασαν το όλο πλάνο για το κέντρο της Καβάλας κι αυτό καθημερινά το διαπιστώνει κανείς από τα κάθε λογείς αντικείμενα που τοποθετούνται σε σημεία στάθμευσης οχημάτων, ενώ κάποιοι επαγγελματίες «καπαρώνουν» θέσεις στάθμευσης πολύ περισσότερες από τον στόλο των οχημάτων τους.

Η δημοτική αρχή του δήμου Καβάλας για ακόμη μια φορά φαίνεται να μην ασχολείται καθόλου με το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και στην καλύτερη των περιπτώσεων όποτε ασχολείται το κάνει πρόχειρα και …τσαπατσούλικα!

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα