Νίκος Ξανθόπουλος «Βίος και πολιτεία του δημάρχου Καβάλας Θεόδωρου Μουριάδη»

« Βίος και πολιτεία του δημάρχου Καβάλας Θεόδωρου Μουριάδη» έτσι τιτλοφορεί το δελτίο τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ της Καβάλας ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία για την Καβάλα» Νίκος Ξανθόπουλος. Συγκεκριμένα αναφέρει. «Πληροφορηθήκαμε από τον τύπο και μέσω δελτίου τύπου για ταξίδι που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης στην Αθήνα και τις επαφές που είχε.
Προκύπτει μεταξύ άλλων πως ο δήμαρχος Καβάλας συναντήθηκε και με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Την επόμενη ημέρα πληροφορηθήκαμε πως αντικείμενο των επαφών του ήταν και ο επανασχεδιασμός της λειτουργίας της δομής φιλοξενίας στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου, με αντάλλαγμα την χρηματοδότηση έργου εκεί με το ποσό των 600.000 ευρώ.
Ρωτώ τον δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη και την τοπική κοινωνία:
Μετέφερε στον αρμόδιο Υπουργό την θέση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας;
Περνά από το μυαλό κανενός πως ο δήμαρχος Καβάλας δρομολόγησε ότι συμφώνησε με τον κύριο Μηταράκη, για 30 Αργύρια;
Όσο η δομή φιλοξενίας παραμένει εκεί, είναι προς όφελος της ανάπτυξης της Καβάλας;
Είναι ικανοποιημένοι οι κάτοικοι του Περιγιαλίου από τους χειρισμούς του κυρίου Μουριάδη; Αυτά τους υποσχόταν ο κύριος Μουριάδης προεκλογικά;
Κλείνοντας υπενθυμίζω προς όλους, ό, τι η προηγούμενη κυβέρνηση και η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, είναι πλέον παρελθόν και για τις επιλογές τους στα θέματα αυτά».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα