ΝΤΡΟΠΗ “έκλεψαν” από τους χαμηλόμισθους της καθαριότητα το εκλογικό επίδομα των 200 ευρώ!

Χωρίς να έχουν κάνει κανένα έργο για την πρότυπη λαϊκή αγορά της Καλαμίτσας φέρνουν το κανονισμό λειτουργίας της να τον περάσουν από το διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Καβάλας. Το κάνουν γιατί ξέρουν ότι θα το ψηφίσουν και τα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της κοινότητα από την πλευρά της αντιπολίτευση και αν δεν το κάνουν τότε θα τους το χρεώσουν και θα
δικαιολογήσουν την δική τους αμέλεια ως άρνηση των άλλων.
@ Ωμός εκβιασμός αλλά κάποτε η αντιπολίτευση πρέπει να πει σε όλους αυτούς που τους κοροϊδεύει ο Μουριάδης και ο Μουμτσάκης ότι χωρίς τα έργα δεν μπορεί να περάσει ο κανονισμός.
@ Νομίζω ότι δεν πάει άλλο με αυτό που γίνεται στον πεζόδρομο της Παύλου Μελά και όχι μόνο να περνούν τα μηχανάκια ακόμη και μέσα από ομάδες παιδιών. Αλλά όταν ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης καταργεί τις απαγορεύσεις με το δικό του το μηχανάκι χθες στον πεζόδρομο της Παύλου
Μελά γιατί να μη τις παραβιάζουν και οι απλοί πολίτες;
@ Έχει χαθεί κάθε έννοια ελέγχου μέσα στους πεζοδρόμους με απούσα την δημοτική αστυνομία που ο προϊστάμενος της για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι πως θα πάρει τα 200 ευρω του επιδόματος των εκλογών από κάποιον από την υπηρεσία καθαριότητα και να τα έχει καλά με τον δήμαρχο.
@ Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που καταδέχθηκαν να συμμετέχουν σε μια κλήρωση προκειμένου να πάρουν 200 ευρώ για να γίνουν αγγελιοφόροι στις εκλογές της Κυριακής από αυτούς που δούλεψαν στις εκλογές του Μαΐου από την υπηρεσία καθαριότητας.
@ Στην λίστα που παρουσιάσθηκε και στην “διαύγεια” έκοψαν εργαζόμενους της καθαριότητας και μπήκαν ο διευθυντής των οικονομικών Συριζαίος Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου, ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιαμαλίδης, ο υποψήφιος του Μουριάδη Συριζαίος Νίκος Τσουμπάκης και πολλοί ακόμη που καταδέχθηκαν να αφαιρέσουν από τους χαμηλόμισθους της καθαριότητας τα 200 ευρω και να τα
πάρουν αυτοί. Ντροπή και πάλι ντροπή.
@ Όμως η συγκεκριμένη λίστα πέρασε και από τα χέρια του δημάρχου ο οποίος την ενέκρινε και έτσι έμεινε η δημαρχιακή παρέα του άσπρου κτηρίου στην λίστα.
@ Ακούω ότι η υπηρεσία της καθαριότητας είναι καζάνι που βράζει και περιμένω να ακούσω και άλλο μπαμ που θα είναι και πολύ μεγάλο.
@ Αλλά ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιαμαλίδης έριξε τους συναδέλφους του στην καθαριότητα για 200 ευρώ.
@ Στην γιορτή του πατέρα που ήταν όμως και της μητέρας άσχετα αν τίποτε δεν ίσχυε ως γιορτή χθες μάζεψε ο Ανέστης Δημητριάδης πρόεδρος του νομικού προσώπου της αλληλεγγύης όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ και τους πήγε στην παραλία στον ελεύθερο χώρο δίπλα από το κολυμβητήριο και τους έδωσε ένα μπριζολάκι και κρασί και έτσι του είπε ότι γιορτάζουν την μητέρα και τον πατέρα.
@ Α, να μη ξεχάσω να σας πω ότι κάθε ένας από τους γέροντες και τις γερόντισσες που συμμετείχε πλήρωσε για τη συμμετοχή του 2 ευρώ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα