Ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, εξέφρασε την ανησυχία του ότι θα κλείσουν κι άλλα πάρκινγκ στο κέντρο της Καβάλας
Με νέες δηλώσεις του αντιδημάρχου Προγραμματισμού Γιώργου Μιχαηλίδη προκύπτει ότι ο Δήμος Καβάλας θα προχωρήσει στην ηλεκτρονική ελεγχόμενη στάθμευση και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να γίνει ο σχετικός διαγωνισμός ανάθεσης σε εταιρεία που θα παραχωρήσει το λογισμικό σύστημα.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Μιχαηλίδης σημείωσε πως ευελπιστούν ότι θα υπάρξουν αρκετές ενδιαφέρουσες εταιρίες για να προχωρήσουν στην εφαρμογή του μέτρου.
Τρία χρόνια θα πάρει η περίπτωση της Ροδόπης
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, ανέφερε ότι την περασμένη βδομάδα που πήγε στην Αθήνα συνάντησε τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά, στον οποίο ανέφερε ότι θέλει τροπολογία για το πάρκινγκ Ροδόπη, μια και αναζητά «περίοδο χάριτος» εφόσον για να μπορέσει να πάρει όλες τις αδειοδοτήσεις που χρειάζονται για να το νομιμοποιήσει θα περάσουν τρία χρόνια (και βάλε)!
Ο ίδιος ανέφερε ότι θα πρέπει να κάνει σημειακές αλλαγές (!) και για το θέμα της τροπολογίας ήδη έχει ζητήσει να πιέσουν όλοι οι βουλευτές της Καβάλας.
Φυσικά όλα τα νομίζει εύκολα ο δήμαρχος Καβάλας ο οποίος ανέφερε ότι: «όπου υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ να προστεθεί και υπέργειο πάρκινγκ, για να σταματήσει το πρόβλημα μέχρι να αποκτήσει η Καβάλα και υπόγειο πάρκινγκ».
Θα κλείσουν κι άλλα πάρκινγκ στο κέντρο της Καβάλας
Ο κύριος Μουριάδης, εξέφρασε την ανησυχία του ότι θα κλείσουν κι άλλα πάρκινγκ στο κέντρο της Καβάλας αλλά από την άλλη αν και βρέθηκαν οι νομικοί δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, λέει ότι όλοι συμφώνησαν, εκτός της Αναστασίας Ιωσηφίδου, για να παραχωρηθεί το πάρκινγκ Ροδόπη σε ελεύθερη στάθμευση και αυτό δεν μπορεί να γίνει.
Μάλιστα είπε ότι το θέμα συζήτησε με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων (άγνωστο που κατέληξαν) και ότι αν δεν περάσει ή κατατεθεί η τροπολογία και εξακολουθεί το πάρκινγκ να παραμένει κλειστό θα φέρει μέχρι το καλοκαίρι το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο με ότι αντίκτυπο έχει το θέμα…