Ο Αλέξης πρώτος των πρώτων και το “Κελαιδιστάν” που πάτωσε

Ο Αλέξης Πολίτης ήρθε πρώτος μεταξύ όλων των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων με 7.453 σταυρούς με δεύτερο τον Αντωνιάδη και τρίτο τον Γάκη.
@ Από τον Τοψίδη ο Μαρκόπουλος πήρε 4.398 ψήφους όπως αναμενόταν ήρθε πρώτος με δεύτερο τον γιατρό Γιώργο Δαλακούρα από τον Νέστο με 3.975 σταυρούς και τρίτο τον Αλέξανδρο Ιωσηφίδη με 3.770 σταυρούς.
@ Φυσικά ο Χρίστος Μέτιος ήρθε πρώτος στην Καβάλα 40,04% με δεύτερο τον Τοψίδη που πήρε 35,83%. Στις περιφερειακές εκλογές που έγιναν το 2019 ο Χριστόδουλος Τοψίδη ήρθε πρώτος στην Καβάλα με ένα ποσοστό 33,88% έναντι 21,29% του Χρίστου Μέτιου. Ανέβασε λοιπόν τα ποσοστά του στην Καβάλα ο Χρίστος Μέτιος κατά 19% και ο Τοψίδης μόνο 2%.
@ Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, ‘εστειλε’ και τον Εριφυλλίδη ο Βαγγέλης.
Πραγματικά Βαγγέλη, ό,τι πιάνεις πλέον, στάχτη γίνεται. Μόνο για τους κολλητούς σου νοιάζεσαι και οι γύρω …γαία πυρί μιχθήτω.
@ Το είδαμε στις εθνικές εκλογές που ..εισβάλατε στον ΣΥΡΙΖΑ για να σώσετε την Τάνια, χωρίς να καίγεστε καρφί για το κόμμα, φυσικά. Η πρώτη εκλογή σάς έκανε την χάρη, αλλά την δεύτερη ούτε την Τάνια σας κατάφερες να σώσεις. Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ένα από τα χειρότερα ποσοστά στην Ελλάδα.
@ Και μετά σειρά είχε ο Εριφυλλίδης. Ο οποίος είχε μπει στον προεκλογικό αγώνα ως φαβορί για να περάσει στον 2ο γύρο. Μέχρι που σας …παντρεύθηκε Βαγγέλη, αφού προφανώς δεν διδάχθηκε από το πάθημα του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό.
@ Και τώρα, όχι μόνο 4ος, αλλά και με μοναδικό δημοτικό σύμβουλο τον Μανωλιό τον Κελαϊδάκη!
@ Πώς το είδε ο Γιάννης ο Εριφυλλίδης και τους περιμάζεψε, απορώ πραγματικά! Και πώς να νιώθουν άραγε οι αρκετοί αξιόλογοι υποψήφιοι από την “Καβάλα Μπροστά” που ο Βαγγέλας και το Κελαϊδιστάν τους εκμεταλλεύθηκε για να σώσει, έστω, τον υπόδικο Μανωλιό; Αυτό είναι το νέο ήθος που ευαγγελίσθηκαν για την Καβάλα;
@ Στερνή μου γνώση να σ ́είχα πρώτα, βέβαια. Τουλάχιστον, γλιτώσαμε τον Βαγγελάρα, αφού αν έβγαινε δήμαρχος οι Εριφυλλίδης, θα τον είχαμε Γενικό Γραμματέα του Δήμου.
@ Το είπα η δύναμη πλέον των απολυμένων έχει μειωθεί αισθητά για να μη πω ότι έχει εξαϋλωθεί. Ακούω ότι ο Μανολιός αντάλλαξε κάποια Γαλλικά με την Τάνια προεκλογικά προφανώς γιατί ήθελε τη στήριξη της και δεν του την παρείχε.
@ Όπως και νάχει όμως είναι τέλος εποχής για μια ομάδα πρώην εργαζομένων που επιμένουν να πιστεύουν ότι μπορούν να ρυθμίσουν πολιτικά και επαγγελματικά θέματα.
@ Να δω τι θα κάνουν την δεύτερη Κυριακή και αν θα σταθούν απέναντι σε αυτόν που πολέμησαν μέσα από το συνδυασμό του Εριφυλλίδη ή όχι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα