Ο δήμαρχος που μάλωσε με την αλήθεια

Μάλλον έχει μαλώσει ο δήμαρχος με την λέξη νομιμότητα και κάνει ότι μπορεί για να την ξεπεράσει εφαρμόζοντας δικούς του κανόνες δικαίου. Έτσι αγνοεί το νομικό πλαίσιο που ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα και ανακοινώνει ότι μπορεί ο κάθε πολιτικός προϊστάμενος να αποκτά πρόσβαση στους φακέλους των εργαζομένων στο δήμο άσχετα αν όλοι του λένε ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο πρόεδρος του κάθε νομικού προσώπου.
@ Εδώ και δύο με τρεις μήνες εκκρεμεί να δώσει μια απάντηση ο δήμαρχος στην επιστολή που έλαβε από μερίδα εργαζομένων στο νομικό πρόσωπο της αλλυλεγγύης και μπορεί αν θέλει να τους απαντήσει όμως το επίπεδο πολιτισμού του μάλλον δεν του το επιτρέπει.
@ Κατ΄ άλλα αυτούς που δεν σέβεται βγαίνει και τους ευχαριστεί στον δημόσιο λόγο του!
@ Να του πω μόνο τούτο, ότι έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην ζωή πολλών εργαζομένων με τις αποφάσεις που πήρε και έχουν επιδράσει αρνητικά στην εργασιακή ειρήνη μέσα στο νομικό πρόσωπο όπου εργάζονται.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα