Ο δήμαρχος στην Αθήνα, η Ταβουλτζίδου στην Καβάλα

Από χθες λείπει στην Αθήνα ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδη και θα παραμείνει στην πρωτεύουσα μέχρι την άλλη Δευτέρα για να επισκεφτεί λέει το υπουργείο παιδείας και να παραβρεθεί στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου των Καβαλιωτών της Αθήνας. Δουλειές με φούντες.
@ Α, να μη ξεχάσει ο δήμαρχος να περάσει και από την ΕΤΑΔ γιατί κάθοδος στην Αθήνα χωρίς επαφές με την ΕΤΑΔ για την Καλαμίτσα δεν γίνεται.
@ Να σημειώσω εδώ και κάτι καθησυχαστικό. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που ο Μουριάδης όταν λείπει στην Αθήνα γιατί ούτε η άλλως το δήμο τον διοικεί η Ταβουλτζίδου και απλά ο δήμαρχος δημαρχεύει. Άλλωστε από το δικό της γραφείο περνούν οι αντιδήμαρχοι για να πάρουν εντολές για το τι πρέπει να κάνουν και να βρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
@ Για να δούμε τι θα ψηφίσουν οι τέσσερεις κυβερνητικοί βουλευτές της Καβάλας στο θέμα που έρχεται στη βουλή σήμερα για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Δεν νομίζω ότι κανείς θα πάει κόντρα στην κυβέρνηση αλλά σίγουρα αν θα ψηφίσουν οι Πασχαλίδης και Δεληκάρη το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα
έχουν προβλήματα με τους ψηφοφόρους τους.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα