Ο επόμενος ηγέτης της ΝΔ στην Καβάλα, η Αχτσιόγλου και οι τρύπες της Κουντουριώτου που καταπίνουν τους Καβαλιώτες

Ο επόμενος κομματικός ηγέτης θα είναι αυτός που θα θέσει θέμα στην νομαρχιακή του κόμματος που θα λέει ότι όσοι δεν συμφωνούν με την γραμμή στήριξης του Χρίστου Μέτιου να παραδώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες αφού θέλουν να λέγονται ανεξάρτητοι.
@ Επίσης αυτός που θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου αν θα γίνουν θα είναι αυτός που τώρα θα αμφισβητήσει τον Μπάμπη Δράκο και όσους είναι στην γραμμή την δική του για υποστήριξη του Τοψίδη.
@ Και το αναφέρω γιατί νομίζουν κάποιοι ότι δεν θα τολμήσει ο Μητσοτάκης να τους θέσει εκτός κόμματος.
@ Στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ εκεί τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν μορφή αν φυσικά υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της Ελευθεριάδου ότι είναι υποψήφια περιφερειάρχης. Αν δεν κατεβεί τότε υπάρχει και εναλλακτική λύση όπως άκουσα να λέγεται.
@ Για τον δήμο Καβάλας ο Γιάννης Εριφυλλίδης τον οποίο ζήτησε και είδε ιδιαιτέρως η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου διότι όπως χθες μου είπε ο ίδιος την προέτρεψε να το κάνει ο πρώην υπουργός Τρίφων Αλεξιάδης είναι μια κίνηση που δείχνει ότι υπολογίζει πολύ στην βοήθεια του στις εσωκομματικές εκλογές αφού έχει μια δυνατή ομάδα από στελέχη του συγκεκριμένου κομματικού χώρου.
@ Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του Νίκου Μουρτασάγα η οποία όμως συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες να συμμετέχει με την παράταξη “Συμπαράταξη Πολιτών” στις εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Ο Μουριάδης πληρώνει 2 μήνες πριν την πολιτική αναβλητικότητα του με τα έργα που ξεκίνησε και όλος ο κόσμος είναι εναντίον του. Την περασμένη Πέμπτη όπως χθες μου είπε η κ. Κελβερίδου είχε ένα ατύχημα στο πεζοδρόμιο που είναι υπό κατασκευή στην οδό Κουντουριώτου όπου έπεσε μέσα σε μια τρύπα που την άφησαν χωρίς να την ασφαλίσουν και τραυματίσθηκε στο ένα μάτι της και στο ισχίο της και χρειάσθηκε να της κάνουν τέσσερα ράμματα στο νοσοκομείο όπου πέρασε 3 ώρες.
@ Όπως μου είπε χθες ραδιοφωνικά σκέφτεται να καταθέσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου.
@ Την περασμένη όμως εβδομάδα είχαμε και ένα άλλο περιστατικό άλλη φύσεως που όμως δείχνει ότι οι πολίτες από τη σημερινή δημοτική αρχή αντιμετωπίζονται ως πολίτες βήτα κατηγορίας,
@ Έγκυος συμπολίτισσα μας που άνοιξε για να πετάξει τα σκουπίδια της σε κάδο που είναι στην οδό Ύδρας λιποθύμησε όταν τον άνοιξε από τις αναθυμιάσεις γιατί δεν το έχουν καθαρίσει ποτέ και αμάν έκαναν οι περίοικοι που έτρεξαν να την συνεφέρουν.
@ Ο δήμος διαλύεται και ο Κώστας Κουνάκος που μου είπε χθες ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μουριάδη και όλα θα γίνουν καλύτερα αν κερδίσει τις εκλογές γιατί θα έχει πολλούς συνεργάτες εννοώντας δημοτικούς συμβούλους. Το πρόβλημα δεν είναι οι λίγοι ή οι πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες, Το πρόβλημα το έχει ο ίδιος που δεν μπορεί να συνεργαστεί ούτε με τον εαυτό του. Αν βγει και θα έχει 21 δημοτικούς συμβούλους είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσει να τους κουμαντάρει και αυτό το λέω έχοντας ως απόδειξη την αδυναμία του να συνεργαστεί με τους εννέα δημοτικούς συμβούλους που είχε 4 χρόνια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα