Ο Γκαιλές του Μουριάδη, ο Γιάννης που μαζεύει Συριζαίους και ο Προμούσας καρφώνει Καλανταρίδη

Δεν ξέρω τι Γκαιλέ τραβάει ο δήμαρχος αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα Γκαιλέ με τον επιχειρηματία του Παγοδρομίου. Ο δήμαρχος προφανώς επειδή δεν έχει να παρουσιάσει το συμφωνητικό με το συγκεκριμένο επιχειρηματία καταφεύγει και αποφεύγει να απαντήσει ώστε να σταματήσουν όλοι να του ζητούν να τους πει αν έχει πληρωθεί το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώθηκε 16.500 ευρώ.
@ Αλλά ο Μουριάδης τα έχει χαμένα είναι πελαγωμένος και για να ξεφύγει από τα σχοινιά που τον έχουν στριμώξει προσπαθεί να εμφανίσει τον επιχειρηματία ως διωκόμενο από την αντιπολίτευση.
@ Ποιος τα έφτασε τα πράγματα μέχρι εδώ; Ο Μουριάδης και μόνο αυτός.
@ Έχουμε όμως και τον κ. Προμούσα τον αντιδήμαρχο οικονομικών που τα έχει κάνει σαλάτα. Τι είπε λοιπόν σε χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη του; Είπε λοιπόν ότι ένα μέρος της αντιπολίτευσης (μάλλον εννοούσε τον Καλανταρίδη) κάνει κριτική στη διοίκηση του Δήμου ότι δεν έκανε αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και προτιμά να καλύπτει τις “τρύπες” στα ανταποδοτικά έσοδα από τακτικά έσοδα. Δηλαδή, είπε ο Προμούσας, ενώ η αντιπολίτευση μείωσε τα τέλη το 2021 και έτσι προκάλεσε έλλειμμα 700.000 ευρώ (το οποίο έλλειμμα έφτασε σήμερα το 1.900.000 ευρώ!) τώρα έρχεται να κατηγορήσει τη διοίκηση ότι καλύπτει την “τρύπα” αυτή από τακτικά έσοδα.
@ Τώρα και ο Προμούσας που τα έκανε θάλασσα τα βάζει με τον Καλανταρίδη για να κρύψει το έλλειμμα που αυτός έχει δημιουργήσει ως διοίκηση και όχι ο προηγούμενος αντιδήμαρχος οικονομικών επί δημαρχίας Τσανάκα με τα ανταποδοτικά τέλη.
@ Μερικοί προφανώς δεν ξέρουν πως να βοηθήσουν να ξεφύγει ο Μουριάδης από το καθημερινό σφυροκόπημα που του γίνεται μέσω της πρωινής μου ραδιοφωνικής εκπομπής και με προτρέπουν να μη ασχολούμαι άλλο μαζί του. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι στην πολιτική αυτοί που ασχολούνται με
την πολιτική είναι μέσα σε μια γυάλα και φαίνονται για να τους κρίνουν δημοσιογράφοι και πολίτες. Ο Μουριάδης είπε πολλά αλλά έκανε ελάχιστα για να μη πω ότι δεν έκανε τίποτε και αν δεν αντέχει τη κριτική υπάρχει και η ηρωική έξοδος.
@ Το διαμάντι του δήμου η ΔΕΥΑΚ έτρεχε πάλι και δεν προλάβαινε χθες μετά το σπάσιμο του κεντρικού αγωγού για δεύτερη φορά μπορεί και τρίτη στην οδό Φιλαδέλφειας στο “Περιστέρι”. Ο πρόεδρος Χρόνη των 100 εκ ευρώ έργων δεν κατάφερε να σταματήσει τις βλάβες και κάθε πέντε και δέκα σημειώνονται
με αποτέλεσμα να μην έχει όλη η περιοχή του Βύρωνα για πολλές ώρες νερό ντάλα καλοκαίρι.
@ Δεν του άρεσε του δημάρχου η διαρρύθμιση του ιστορικού κτηρίου “Κραντονέλη” και γι ́ αυτό δεν το αγόρασε για λογαριασμό του δήμου. Λέτε και θα αγόραζε το σπίτι του και του ζητήθηκε να μας πει αν βολεύεται στα δωμάτια που έχει το κτήριο.
@ Αμάν ο Εριφυλλίδης δεν έχει αφήσει Συριζαίο για Συριζαίο που να μη τον ανακοινώσει ως υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο. Μετά την ανακοίνωση προχθές του γιατρού του κ. Ασημένιου χθες ανακοίνωσε τον Παμτελή Λασκαρίδη ένα από τα σημαντικά ονόματα του συγκεκριμένου χώρου της αριστεράς. Ο
πατέρα του Άγγελος Λασκαρίδης εκλέχθηκε βουλευτής για πρώτη φορά με την ΕΔΑ το 1956. Η σύζυγος του Θωμαή Βασιλείου ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2019 και είναι δραστήρια γυναίκα στο χώρο της ζωγραφικής.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα