Ο κύριος “180 ευρώ” σε νευρική κρίση

Σήμερα ως “κύκλος”, όπως με αποκάλεσε ο αντιδήμαρχος των “180 ευρώ” Βασίλης Λεμονίδης να του πω ότι στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο εκτέθηκε παραπάνω από αυτό που περίμενα.
@ Δεν ξέρει ότι έκανες πατάτα και θέλεις κ. Βασίλη να βγεις και από πάνω. Να σε πληροφορήσω ότι ο δήμος διαθέτει δύο δικηγόρους και θα μπορούσε να τους ρωτήσεις αφού δεν μπορούσες να καταλάβεις τι λέει ο νόμος προκειμένου να σε διαφωτίσουν. Έτσι θα μάθαινες αν μπορούσε να βγάλεις αποζημίωση για δημοτικό σύμβουλος όταν ταξιδεύει από άλλη περιοχή της χώρα και έρχεται στον δήμο από όπου εκλέγεται.
@ Όμως όπως ο ίδιος ομολόγησες κ. “180 ευρώ” υπέγραψε από τότε που ανέλαβε τη θέση του αντιδημάρχου πολλές εισηγήσεις τις οποίες προφανώς ούτε τις διάβαζες γιατί δεν τον ενδιέφεραν να μάθει τι γράφουν. Άλλωστε 1.350 ευρώ μισθό παίρνει δεν θα βγάλει και τα ματάκια του στο διάβασμα.
@ Όταν σε αυστηρό ήθος και ειλικρινά φοβήθηκα, είπε ότι πρέπει να σταματήσουν αυτά τα ψέματα τι εννοούσες; Ότι εγώ έγραψα ψέματα η εσύ δεν ήξερες τι εισηγήθηκες. Αλλά όταν ένας άνθρωπος δεν έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί από τις θέσεις που κατέχει στο διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού
συλλόγου και στον ΟΛΚ τι μπορεί να περιμένουν οι Καβαλιώτες ότι έχει ισχυρό ηθικό ανάστημα;
@ Έρχομαι τώρα στον δήμαρχο έτσι αποφάσισε το 30% των ψηφοφόρων της Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη ο οποίος έκανε τον μάγκα στην δημοτική σύμβουλο Ευαγγελία Δρακονάκη, η οποία είχε δίκαιο που τον ρώτησε πότε πήρε το δημοτικό συμβούλιο του δήμο την απόφαση να βραβευτούν οι τέσσερεις πρώην αντιδήμαρχοι της περασμένης τετραετίας. Είχε δίκαιο γιατί στις πλακέτες που του
έδωσε υπήρχε το λογότυπο του δήμου και αυτός εμφανίζεται ότι τους βράβευσε. Αλλά για τον Μουριάδη αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα