Ο Μάκης στο Περιγιάλι και οι λαϊκισμοί του “αριστερού” Τσουμπάκη

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες στην ορκωμοσία των νέων βουλευτών ο Ιορδάνης Παπαντίδης και καμάρωσε για το επίτευγμα του να συμβάλει στο να γίνει βουλευτής η Δεληκάρη.
@ Στην βουλή τον περίμενε και ο Γιώργος Καλαντζής με τον οποίο ήπιε και ένα καφέ στον εντευκτήριο της βουλής.
@ Φαίνεται ότι δεν προλαβαίνουν να κατεβάσουν συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές οι Συριζαίοι αλλά και οι πασόκοι. Δεν ξέρω αν ο Σύριζα θα κατεβάσει συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές αλλά και αυτό χλωμό το βλέπω.
@ Τι το ήθελε η σφυρίχτρα να κάνει την έξυπνη με σχόλιο της για τον “Μπάτη” ότι για να κάνει κανείς μπάνιο θέλει 1,5 ευρώ για την είσοδο. Όπως ο Άκης Τελίδης και προς τιμήν του γράφει στη σφυρίχτρα. “Δηλαδή συζητάμε για το 1,5€ στην είσοδο ; Όταν ως Επιχείρηση σου προσφέρει τα πάντα ; Cafe ,Φαγητό,Αποδυτήρια ,Πισίνα ,Αθλητικούς Χώρους ! Και εξάλλου δεν αναγκάζουν κανέναν να πάει !
Μια καταπληκτική επιλογή για την Πόλη μας ο Μπατής κατά την ταπεινή μου εκτίμηση !!”.
@ Τελικά η σφυρίχτρα πήγε για μαλλί και έμεινε φαλακρή.
@ Το πρόβλημα της σφυρίχτρας είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος που χαλάει τη σούπα στον Μουριάδη. Γι ́ αυτό ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα.
@ Χθες το απόγευμα ο Μάκης Παπαδόπουλος βρέθηκε στην περιοχή του Περιγιαλίου και συζήτησε με του κατοίκους που είναι ενοχλημένοι από την καταστροφική πολιτική της σημερινής διοίκησης. Προβλήματα όπως τα αδέσποτα, τα έργα που δεν προχωρούν, οι κίνδυνοι από τα διερχόμενα
απορριμματοφόρα και πολλά ακόμη είναι αυτά που έθεσαν υπόψη του κ. Παπαδόπουλου.
@ Πάνω από 25 χρόνια υπάρχει το θέμα του Περιγιαλίου ανοιχτό και κανένας δήμαρχος από την εποχή Αθανασιάδη δεν μπόρεσε ούτε καν να το αγγίξει. Μια περιοχή υποβαθμισμένη που θα μπορούσε με την ανάπτυξη της να δώσει λύσεις στο οικιστικό πρόβλημα της Καβάλας αλλά η ασχετοσύνη των δημάρχων όπως του Σιμιτσή της Τσανάκα και σήμερα του Μουριάδη την κράτησαν την περιοχή στάσιμη.
@ Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σιδηρόπουλος με το συνδυασμό “ ο τόπος της ζωήε μας” για το πρόβλημα με την οδό Αβέρωφ γράφει. “Για το καθημερινό μπάχαλο με την κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη η κυριότερη αιτία είναι η πεζοδρόμηση της ανηφόρας της οδού Αβέρωφ. Και όποιος
έχει αντίθετη γνώμη να οδηγήσει μικρό φορτηγό στην οδό Δαγκλή (Μασούτης προς Άγιο Παύλο) και ταξί στην οδό Δοϊράνης στην κεντρική πλατεία, να του μείνει ο συμπλέκτης στο χέρι. Και μετά να μας πει ότι σωστά η διοίκηση του Δήμου έπραξε.
Μετατρέψατε το στενό της Βρούτου σε κεντρικό άξονα…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα