Ο Μάκης τους γλύτωσε από τα χειρότερα Μουριάδη και Σωτηριάδη

«Ύβρη» χρεώνει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μέσω της νομαρχιακής του επιτροπής Καβάλας, τους χαρακτηρισμούς του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη που εκστόμισε στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, κατά του δημοτικού συμβούλου της Συμπαράταξης Πολιτών, Σωτήρη Σωτηριάδη.

Στο τέλος της συνεδρίασης του συμβουλίου την προηγούμενη Πέμπτη και ενώ είχε διακοπεί η συνεδρίαση, λόγω προχωρημένης ώρας ο δημοτικός σύμβουλος Σωτ. Σωτηριάδης απευθύνθηκε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Πεφάνη για να του υπενθυμίσει ότι δεν έγιναν τα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα στα οποία ήθελε να απευθύνει ερώτηση στον δήμαρχο Καβάλας.

Η επίθεση λεκτικά στην αρχή στον δημοτικό σύμβουλο ήταν να τον αποκαλέσει «χρυσαυγίτη» και «φασίστα», ενώ παράλληλα του είπε να πάει ….!

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του εξέδωσε αφού μίλησε ότι ο δήμαρχος Καβάλας, πρέπει να πάρει μαθήματα Δημοκρατίας, άφησε και σαφείς υπαινιγμούς ότι θα έπρεπε να το σκεφθεί καλά πριν αποκαλέσει τον δημοτικό σύμβουλο «φασίστα» μια και ο ίδιος έχει στον χώρο της ακροδεξιάς …βολικούς συμμάχους, όπως αναφέρει!

Αλλά τι συνέβη τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας;

Τα όσα συνέβησαν έχουν καταγραφεί από κινητό και το υλικό αυτό έχει διαρρεύσει όπου φαίνεται κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία μια και ακούγεται και φαίνεται ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης να έχει χάσει την υπομονή του, να έχει βγάλει έναν απίστευτα βίαιο εαυτό και πέρα από τους χαρακτηρισμούς προς τον νεαρό Σωτήρη Σωτηριάδη, να κινείται απειλητικά εναντίον τόσο του ίδιου όσο και του διπλανού του επικεφαλής της παράταξής τους, Άρη Βέρρου, κάτι που και ο ίδιος το κατέθεσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Seven New 94,4 fm και στον Γιάννη Χλώρο.

Μάλιστα την ώρα που κινείται απειλητικά ο Θόδωρος Μουριάδης κατά Βέρρου και Σωτηριάδη, μπαίνει στη μέση ο Μάκης Παπαδόπουλος, προκειμένου να συγκρατήσει τον δήμαρχο, λέγοντάς του …»μην συνεχίζεις δήμαρχε, κάτσε ήσυχα, θα γίνουμε ρεζίλι, αν όλα αυτά βγουν παραέξω, συγκρατήσου!».

Φυσικά ήξερε ο Μάκης Παπαδόπουλος ότι μια ακόμη μαύρη σελίδα για τον δήμαρχο Καβάλας δεν θα βλάψει μόνο τον ίδιο, αλλά και την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου και του Δήμου Καβάλας, ο οποίος έχει δεχθεί ηχηρά χτυπήματα από συμπεριφορές του δημάρχου Καβάλας, ο οποίος δυστυχώς από τη αρχή της θητείας του δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο το οποίο έχει απίστευτες εκρήξεις και μάλιστα επιτίθεται (πολλές φορές με την ανεξήγητη στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Κώστα Πεφάνη), κατά δημοτικών συμβούλων, αλλά και επικεφαλής παρατάξεων!

Καταδικαστέα η συμπεριφορά του, όχι από άλλους, αλλά ακόμη και από τον ανεκτικό μέχρι σήμερα μαζί του, τοπικό ΣΥΡΙΖΑ του οποίου τα στελέχη πολλές φορές έβαλαν πλάτη στον ίδιο ακόμη και σε στιγμές που ουσιαστικά ήταν κατά της ίδιας της πολιτικής του κόμματος της Αριστεράς!

Για την συμπεριφορά του αυτή είναι δυσαρεστημένοι και από το κόμμα που τον στήριξε (το ΠΑΣΟΚ) όπου τα μέλη που δείχνουν μια μετριοπαθή στάση είναι προβληματισμένοι αν θα πρέπει να του δώσουν μια ακόμη ευκαιρία, με την στήριξή τους! 

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα