Ο Μητροπολίτης έμεινε όταν άλλοι έφυγαν

Θα περάσει τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Καβάλα στον πηγαιμό για την Ξάνθη. Άκουσα ότι θα έρθει και ο περιφερειάρχης Χρίστος Μέτιος για να τον συνοδεύσει στην περιοδεία του στο Παγγαίο αν θα πληρωθούν οι αγρότες, την Καβάλα και τον Νέστο.
@ Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ δεν γνώριζε τίποτε για την περιοδεία του προέδρου της στην Καβάλα.
@ Προχθές όπως έμαθα συμφώνησαν Ιωσηφίδου και Κλειτσιώτης να κάνουν το γκάλοπ από κοινού και μετά να αποφασίσουν για το ποιος θα μπει επικεφαλής.
@ Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε προχθές το απόγευμα στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης για την περφόρμανς των αδελφών Κούφαλη με αντικείμενο εργασία σε κείμενα του Ντοστογιέφσκι. Ήταν τόσος πολύς ο κόσμος και δεν είχαν κρατηθεί θέσεις για τους επισήμους και καλώς λέω εγώ, αλλά κάποιοι παρεξηγήθηκαν και σηκώθηκαν και έφυγαν επιδεικτικά. Αντίθετα ο Μητροπολίτη κ. Στέφανος έμεινε στους πίσω χώρους της Μεγάλης Λέσχη μέχρι το τέλος χωρίς να διαμαρτυρηθεί και χωρίς να ζητήσει να σηκώσουν κάποιους κοινούς θνητούς για να καθίσει αυτός. Μπράβο του.
@ Αυτό που φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου ήταν ότι δεν υπάρχει μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων μετά το κλείσιμο του Αμφιθεάτρου. Το θέμα βέβαια είναι ότι ενώ γνώριζαν από τον δήμο ότι αυτό θα συνέβαινε δεν φρόντισαν να πάρουν τους δύο ορόφους πάνω από τα γραφεία του δήμου που βρίσκονται στο κτίριο του ΕΟΚ ώστε να τα μετατρέψουν σε αίθουσες εκδηλώσεων.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα