Ο Μουμτσάκης μια κατηγορία μόνος του και νέο πολιτικό τοπίο μετά την παραίτηση Κλειτσιώτη

Λίγες μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο αντιδήμαρχος Μουμτσάκης έλυσε το πρόβλημα με το κανονισμό στάθμευσης στην συνοικία της Παναγίας. Αφού ταλαιπώρησε 4 χρόνια χωρίς να καταφέρει να εφαρμόσει το κανονισμό στάθμευσης τους κατοίκους της Παναγίας ήρθε τώρα να δηλώσει ότι πλαστικοποιούνται οι κάρτες δικαιούχων και χρειάζεται για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία 2 εβδομάδες λέτε και τις κάνουν από χρυσάφι . Επίσης διαπίστωσε κάπως αργά ότι υπάρχει και ένα ακόμη θέμα με τις κάρτες των επαγγελματιών. Όταν πέρασε ο κανονισμός από το δημοτικό συμβούλιο τότε δεν το είχε προσέξει και μετά από τις διαμαρτυρίες των επαγγελματιών έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης για να ψηφιστεί μια τροποποίηση που θα τους συμπεριλαμβάνει.
@ Σε αυτούς του ανίκανους του Μουριάδη αναρωτιέμαι είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε για δεύτερη φορά την τύχη του δήμου;
@ Μετά την απόφαση που πήρε την περασμένη Πέμπτη ο Ντίνος Κλειτσιώτης να αποχωρήσει από την προεκλογική κούρσα άλλαξαν τα δεδομένα των εκλογών του Οκτωβρίου. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που έμεινα χωρίς στέγη μετά την απόφαση του Κλειτσιώτη να μη συνεχίσει βρήκαν φιλοξενία σε άλλους συνδυασμούς. Κατά βάση στους συνδυασμούς του Παπαδόπουλου όπως ο Μπάμπης Κουφατζής, ο πρόεδρος της κοινότητας Χαλκερού ο Σάββας Χατζηβασιλειάδης και ο κ. Καφετζή από την δημοτική κοινότητα Καβάλας. Προς τον κ. Χρυσανίδη πήγαν ο κ. Τσουρουκίδης και ο κ. Τσανακτζής.
@ Στην προεκλογική κούρσα έμεινα έξη συνδυασμοί που θα δώσουν την μάχη της πρώτη Κυριακής με τα νέα δεδομένα.
@ Τα εγκαίνια των εκλογικών τους κέντρων έκαναν την περασμένη εβδομάδα ο Μάκης Παπαδόπυολος και ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Ο Γιάννης Εριφυλλίδης ανακοίνωσε την Παρασκευή που μας πέρασε και το όνομα της Αθηνάς Παναγιωτίδου που ήταν και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του
Μαΐου.
@ Μετά την άνοδο του Μητσοτάκη στην διεθνή έκθεση κάποιοι περιμένουν να υπάρξει μια σημαντική ανακοίνωση για τις δημοτικές εκλογές από δύο ιστορικά στελέχη του κόμματος της ΝΔ της Καβάλας υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου.
@ Την Πέμπτη ακούστηκε ότι έρχεται στην Καβάλα ο υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης και θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΕΦΚΑ και της ΔΥΠΕ. Δεν έγινε γνωστό ακόμη συνολικά το πρόγραμμα του αλλά θεωρώ ότι δεν θα κάνει κάποια εθιμοτυπική επίσκεψη στον δημαρχείο.
@ Δεν γνωρίζω επίσης αν θα συναντηθεί και με την υποψήφια δήμαρχο Καβάλας την Αναστασία Ιωσηφίδου με την οποία διατηρεί μακροχρόνια φιλία. Άλλωστε την περασμένη εβδομάδα πέρασε από την Καβάλα ο αδελφός του κ. Γεωργιάδη και επισκέφθηκε το προεκλογικό κέντρο της κ. Ιωσηφίδου.
@ Αρκετούς αποτυχόντες βουλευτές του Ιουνίου τους βλέπω στα περιφερειακά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα