Ο Μουριάδης δεσμεύτηκε για να κλείσει η δομή μεταναστών στο τέλος 2020. Θα κλείσει;

Έντυπη “σφυρίχτρα” του Μουριάδη ειρωνεύεται τον Μάκη Παπαδόπουλο που επισκέφθηκε τη δομή μεταναστών στο Περιγιάλι για να ενημερωθεί από τον διοικητή της δομής για τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται σε περίπτωση πυρκαγιάς. Φοβερό επίπεδο δημοσιογραφίας. Εγώ πάλι βλέπω ότι ταράζονται με τη δραστηριότητα της αντιπολίτευσης γιατί έχουν πολλά να κρύψουν.

Επίσης λέω στις σφυρίχτρες να μάθετε πρώτα τον Μουριάδη να μιλάει γιατί στις συνεντεύξεις δεν καταλαβαίνουμε τι λέει. Ταράζεται εύκολα και χάνει τα λόγια του. Θυμάμαι το βίντεο της συνέντευξης που είχε δώσει τις προάλλες για το ωράριο των παιδικών σταθμών και μπέρδευε τα λόγια του από την ταραχή του.

Διαβάζω επίσης στην ίδια “σφυρίχτρα” ότι δεν ήταν ο δήμαρχος Καβάλας που δεσμεύτηκε ότι θα φύγουν οι μετανάστες από τη δομή στο στρατόπεδο Ασημακόπουλου στο τέλος του 2020, αλλά ο Χρυσοχοΐδης και μετά ο Μηταράκης, ο Υπουργός Μετανάστευσης. Μάλλον δεν θυμούνται καλά ορισμένοι. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2019 μετά από αίτημα παρατάξεων της αντιπολίτευσης, δήμαρχος και δημοτικό συμβούλιο αποφάσισαν ο Δήμος Καβάλας να ζητήσει γραπτή δέσμευση από τον Χρυσοχοΐδη για την αποχώρηση των μεταναστών. Η ημερομηνία που είχε πέσει στο τραπέζι από τον ίδιο τον Χρυσοχοΐδη ήταν το τέλος του 2020. Άρα για αυτή την ημερομηνία μιλάμε.

Συνεπώς, και δήμαρχος και δημοτικό συμβούλιο αποδέχτηκαν τη δέσμευση Χρυσοχοΐδη για κλείσιμο της δομής στο τέλος του 2020. Αυτή μας δόθηκε από τον Χρυσοχοΐδη.

Αλλοίμονό του Μουριάδη αν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο.

Θέλω λοιπόν η γενική γραμματέας του Δήμου να μου στείλει την επιστολή που έδωσε ο Μουριάδης στον Χρυσοχοΐδη με την οποία του ζήτησε γραπτά να ορίσει χρονοδιάγραμμα κλεισίματος της δομής μεταναστών

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα