Ο ΟΛΚ πήρε 2.000 ευρώ από τον Βέρτη και ο δήμος πήγε και καθάρισε τον χώρο

Χθες το πρωί τα συνεργεία του δήμου καθάριζαν το χώρο όπου έδωσε τη συναυλία του ο Νίκος Βέρτης. Κακώς γιατί τον χώρο όπου έδωσε τη συναυλία του ο Βέρτης ο ΟΛΚ για την ενοικίαση του πήρε 2.000 ευρώ και φυσικά αυτός είχε και την υποχρέωση να τον καθαρίσει. Αλλά όταν βρίσκεις πρόθυμους όπως τον αντιδήμαρχο καθαριότητα Κυριάκο Σταυρίδη να κάνουν τη δουλειά σου χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ γιατί να μη κάνεις τον χαζό;
@ Αυτός είναι ο δήμος Καβάλας. Πληρώνει για τις δουλειές των άλλων όπως της ΕΤΑΔ που λέει ότι είναι η ακτή της Καλαμίτσας δική του, όπως το ρεύμα στο παγοδρόμιο που μετά από 6 μήνες βεβαιώνει την οφειλή από την κατανάλωση του ρεύματος και πολλά, πολλά ακόμη.
@ Χθες ο Νίκος Ξανθόπουλος μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας μου στο “Seven New 94,4” είπε ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ανακοινώσει αν θα κατεβάσει δικό του συνδυασμό για τον δήμο της Καβάλας ή θα συνεργαστεί με κάποιον άλλο.
@ Πέρα όμως από το τι θα κάνει στις επερχόμενες εκλογές χθες έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου με την οποία κάνει γνωστά τα εξής. “ Έχω υποβάλλει δια της γραμματείας του δήμου Καβάλας με επιστολή μου, 5 επερωτήσεις σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τα άρθρα 21 και 22 του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.
Σύμφωνα λοιπόν με τον ανωτέρω κανονισμό, είχατε υποχρέωση στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του οργάνου από την υποβολή τους, να τα εισαγάγετε ως τακτικά θέματα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα