Ο Παναγιωτίδης τραβάει το σχοινί και βάζει μπουρλότο στο επιμελητήριο

Άρχισαν και οι απειλές με έγγραφες συμφωνίες και μηνύματα αλλά όλοι στο τέλος κάνουν την πάπια.
@ Η νοοτροπία κάποιου το φέρνω γύρω, γύρω και αποφεύγω τις ξεκάθαρες εξηγήσεις δεν το καταλαβαίνω. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης ο παραιτηθείς πρόεδρος της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών μάλλον τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό του ή τα έχει ξεκάθαρα και προσπαθεί να μπερδέψει και τα μέλη του επιμελητηρίου.
@ Όλα φυσικά γίνονται για την θέση του προέδρου του επιμελητηρίου που ο Μάρκος Δέμπας δεν την αφήνει για να την πάρει ο Γιάννης Παναγιωτίδης. Ο δεύτερος ενοχλημένος προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην διοίκηση του Δέμπα και αυτό θα το δούμε σύντομα όταν θα αρχίσει να τον αντιπολιτεύεται.
@ Αναρωτιέμαι οι περίφημοι εγγυητές της υποτιθέμενης συμφωνίας έχουν κάτι να δηλώσουν δημόσια; Φυσικά και όχι γιατί αν το κάνουν θα γίνουν δημόσια ρόμπες.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα