Ο Πορτοκάλογλου πήρε περισσότερα λεφτά από τον δήμο Παγγαίου απ΄ ότι η αγορά από τους καταναλωτές προχθές στο πλαίσιο της «λευκής νύχτας»

Όπως παλιά οι προύχοντες ενός τόπου έφερναν τα βιολιά, τα νταούλια και τους ζουρνάδες για να διασκεδάσουν τους πιστούς στην εξουσία τους έτσι και την περασμένη Παρασκευή η ομάδα των κοντοβράκιδων πρόσφερε στους αδελφούς Παγγαιορίτες τη συναυλία του Πορτοκάλογλου για την «λευκή Νύχτα» που την έκαναν πολύχρωμη.
@ Η ένσταση μου με την τροπή που πήρε η διοργάνωση της «λευκής νύχτας» έχει να κάνει με τον πύρινα της πράξης που είναι η ενίσχυση της αγοράς. Η «λευκή νύχτα» στα χέρια των Αναστασιάδιδων και των Μποσπότιδων έχει μετατραπεί σε ένα πανηγύρι μακριά από την εμπορική ενίσχυση της αγοράς που είναι και το ζητούμενο.
@ Τι είδαμε λοιπόν χθες; Είδαμε μια ανοιχτή αγορά με σαφώς λιγότερους καταναλωτές από άλλες φορές να κυκλοφορούν αλλά να μη καταναλώνουν όπως θα επιθυμούσαν οι καταστηματάρχες. Αμφιβάλλω αν το κόστος του πανηγυριού 25.000 ευρώ πλησίασε το τζίρο που έγινε στα εμπορικά καταστήματα. Το ξεχωρίζω από τζίρος στην μαζική εστίαση διότι το φαγητό και το ποτό συνόδευσε την μικρή έξοδο με το μικρό κόστος των ανθρώπων που κατέβηκαν και παρακολούθησαν τη συναυλία του Πορτοκάλογλου.
@ Ήταν λοιπόν μια όχι πετυχημένη προσπάθεια να τονωθεί η αγορά και με πρόσχημα την ενίσχυση της και του μόνου που ωφεληθήκαν τα οικονομικά του ήταν του Πορτοκάλογλου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα