Ο πρόεδρος του Αμυγδαλεώνα αυτή την φορά πήγε με τον Μουριάδη γιατί έπιναν μαζί καφέ!

Το επιχείρημα του προέδρου του Αμυγδαλεώνα του κ. Πουρσαιτίδη γιατί επέλεξε να κατεβεί με το ψηφοδέλτιο του Μουριάδη δείχνει την στασιμότητα που υπάρχει στην πολιτική ζωή της Καβάλας. Ο κ. Πουρσαιτίδης μου είπε ότι επέλεξε τον Μουριάδη γιατί επισκεπτόταν το χωριό του σε αντίθεση με την Δήμητρα Τσανάκα που δεν πάτησε ποτέ το πόδι της. Δηλαδή το πόσους καφέδες πίνει ένας δήμαρχος με τον πρόεδρο της κοινότητας και όχι πόσα έργα έκανε είναι ο λόγος για να του δώσει τη στήριξη του.
Αυτά δείχνουν δυστυχώς πόσο πίσω ακόμη βρισκόμαστε και πόσο δύσκολα θα βγούμε από αυτό το παλαιοκομματικό τέλμα.
@ Σε αυτό που όμως σταμάτησα ήταν όταν ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ιγνατιάδης συνομιλώντας με τον κ. Πουρσαιτίδη ραδιοφωνικά του είπε ότι δεν τον κάλεσε ούτε μια φορά στο κοινοτικό συμβούλιο και ο πρόεδρος της κοινότητας που δεν περίμενε μια τέτοια αποκάλυψη άρχισε να τον χαρακτηρίζει ψεύτη.
@ Το πρόβλημα όμως δεν το έχει μόνο ο Παναγιώτης Ιγνατιάδης αλλά και ο Νίκος Ξανθόπουλος που ούτε αυτός κλήθηκε ποτέ να παραβρεθεί σε κάποια συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου παρόλο που του το ζήτησε από την πρώτη μέρα που κάθισε στην καρέκλα του προέδρου της κοινότητας Αμυγδαλεώνα ο κ. Πουρσαιτίδης. Δεν μπορεί και οι δύο να λένε ψέματα.
@ Μ ́ αρέσουν αυτοί οι Πασόκοι του παρελθόντος που φώναζαν για την οικογενειοκρατία του Μητσοτάκη και τώρα έρχονται οι ίδιοι και βγάζουν τα παιδιά τους στην πολιτική σκηνή της Καβάλας.
Αναφέρομαι στον μασίφ πασοκτζή Κουνάκο και τον πράσινο Θόδωρο Παπαδόπουλο που οι κόρες τους είναι υποψήφιες με τον Μουριάδη.
@ Να ακούσω να φωνάζουν και έξω οι βάσεις του θανάτου και τίποτε άλλο δεν θέλω.
@ Την Παρασκευή θα κάνει ο Μουριάδης τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στις 8.30 το βράδυ στον πεζόδρομο της Παύλου Μελά.
@ Αύριο λέγεται ότι θάρθει στην Καβάλα ο Άδωνις Γεωργιάδης και την Πέμπτη ανεβαίνει ο Μητσοτάκης στον Έβρο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα