Ο “τέλειος” κύριος πρώην και η Στέλλα που ανακάλυψε τα ΑμεΑ

“Ωραία τα φωτορεαλιστικά. Αρκεί να μην έχεις εγκαταλείψει τη δική σου επιχείρηση στο έλεος του Θεού και των καιρικών φαινομένων”. Ποιος τα γράφει αυτά; Ένας αποτυχημένος δήμαρχος και ένας που άφησε την οικογενειακή του επιχείριση να χρεοκοπήσει.
@ Νομίζει ο αφελής ότι με αυτά τα ψέματα μπορεί να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα αυτός που πουλήθηκε στον αντίπαλο του για μια χούφτα ευρώ.
@ Και όμως αυτός πιστεύει ότι χαίρει εκτίμησης στην πιάτσα.
@ Φυσικά δεν βλέπει τι παρουσιάζει το πολιτικό του ψυχοπαίδι που κοροϊδεύει με τις μακέτες τους Καβαλιώτες επί τέσσερα συναπτά έτη.
@ Ήρθε το κλιμάκιο της Ν Δ προεκλογικά και έκανε μια τρύπα στο νερό. Δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι και γιατί άλλωστε να τους πάρει αφού βρέθηκαν στην Καβάλα για να γράψουν κάποια κομματικά ένσημα.
@ Ο Θόδωρος Μουριάδης ανακοίνωσε χθες ότι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα κάνει την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας. Δεν ξέρω αλλά το βρίσκω για τον Μουριάδη πολύ παράτολμο και φοβάμαι ότι θα γίνει ρεζίλι.
@ Παρέλαση από υποψηφίους δημάρχους και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους γίνεται από τα γραφεία των ΑμεΑ που βρίσκονται στο ισόγειο του διοικητηρίου. Η τελευταία που πέρασε από εκεί και συναντήθηκε με τον Κρεμμύδα και τους λοιπούς ήταν χθες η Στέλλα Αργυρίου. Φυσικά έκανε μια ανάρτηση όπως το συνηθίζει και έγραψε σε πρώτο πληθυντικό για τον εαυτό της. “Ακούσαμε τις
προτάσεις και τα αιτήματα τους με προσοχή και σεβασμό δίνοντας την υπόσχεση πως η κοινωνική συμπερίληψη στην κοινωνική πολιτική του Δήμου θα είναι ψηλά. Γιατί σε έναν σύγχρονο Δήμο οι πολίτες πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα”.
@ Συγκεκριμένη υποψήφια του Μουριάδη προφανώς δεν είναι ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της τετράχρονης διοίκησης του πάνω σε θέμα αναπήρων και υπόσχεται ότι με αυτήν στο δημοτικό συμβούλιο όλα θα αντιμετωπισθούν ισότιμα. Τέτοια απαξίωση του έργου Μουριάδη δεν το έχουν κάνει ούτε οι
αντίπαλοι του. Με τη Στέλλα στο δημοτικό συμβούλιο όχι εκτός τα θέματα τους να το γνωρίζουν οι ανάπηροι θα λυθούν όλα, Κουκουρούκου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα