Ο Τελίδης οι ταμπέλες και ο Χρόνης με τον Γιαννάρα για άγνωστο λόγο στην Αθήνα

Με μια ανάρτηση του στο fb ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανάσα για τον Δήμο” Άκης Τελίδης αναφέρεται στην αδιαφορία του δήμου και της αρμόδια υπηρεσία σε ένα αίτημα που είχε να κάνει με την τοποθέτηση πινακίδων κυκλοφορίας σε μια διασταύρωση στην περιοχή της ΔΕΠΟΣ.
Επίσης εκφράζει και την πικρία του που και αυτός μαζί και με άλλους δημοτικούς συμβούλους που θα βρεθούν απολογούμενοι γιατί θέλησαν να συμβάλουν στην επίλυση του προβλήματος με το χώρο στάθμευσης της “Ροδόπης”.
@ Συγκεκριμένα αναφέρει “Αίτημα από 08/07/2020. Περνάει από Δημοτικό Συμβούλιο στις 04/10/2021. Μετά από 10 μήνες δεν έχουν τοποθετηθεί οι πινακίδες στην διασταύρωση των οδών Χρυσουπόλεως και Θαλή με αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν !
Έχουν γίνει αλλεπάλληλες οχλήσεις ,παρακαλώ όπως επιληφθεί του θέματος η αρμόδια υπηρεσία !
Δεν σχολιάζω περαιτέρω γιατί φτάσαμε στο σημείο να θέτουμε ζητήματα που απασχολούν συνδημότες και κατηγορούμαστε για μικροπολιτική από καιροσκόπους και γλείφτες παντός καιρού!”.
@ Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός για τα όσα συμβαίνουν στην ΔΕΥΑΚ. Δε πάνε να διαμαρτύρονται οι πολίτες δε πάνε να μιλάνε όλοι με τα χειρότερα λόγια ο Χρόνης και η παρέα του δεν χαμπαριάζει τίποτε. Παίρνει αποφάσεις χωρίς να τις γνωρίζουν οι καταναλωτές που καλούνται να πληρώσουν τα φέσια στους λογαριασμούς.
@ Είδα καλά μια ανάρτηση του πρόεδρου Χρόνη μαζί με τον Γιαννάρα και ένα ακόμη άγνωστο σε μένα σε φωτογραφία έξω από το υπουργείο περιβάλλοντος και τα θριαμβευτικά λόγια “Τα έργα κόποις κτώνται!!!. Αν με ρωτήσετε σε ποια έργα αναφέρεται ο πρόεδρος δεν ξέρω να σας πω. Πάντως είδα κάποιοι που δεν ξέρω αν ξέρουν για ποια έργα μιλά ο πρόεδρος Χρόνης να πανηγυρίζουν. Το έχω καταλάβει είναι μια ωραία ατμόσφαιρα.
@ Από σήμερα θα περιμένω καθημερινά να δω αν θάρθει όπως είχε υποσχεθεί ο βουλευτής Πασχαλίδης το πυροσβεστικό σκάφος ώστε κάποτε να μπορέσει να λειτουργήσει αυτή η υπηρεσία μέσα στο λιμάνι “Απόστολος Παύλος”. Δεν το βλέπω να γίνεται γρήγορα αλλά εγώ θα περνώ καθημερινά από το λιμάνι και θα βλέπω αν ήρθε το πυροσβεστικό σκάφος ‘η όχι.
@ Τελειωμό δεν έχουν τα επεισόδια που γίνονται καθημερινά στο νοσοκομείο της Καβάλας. Χθες ένας συγγενείς μιας γυναίκας που έχασε την ζωής επιτέθηκε και άσκησε σωματική βια σε γιατρό του νοσοκομείου λέγοντας του ότι αυτός ευθύνεται που πέθανε. Φυσικά συνελήφθη και σωστά και του έγινε μήνυση από τον γιατρό. Με βια δεν λύνονται αυτά τα θέματα . Η δικαιοσύνη είναι αυτή που αποφασίζει για την τιμωρία ή όχι του καθενός που κατηγορείται.
@ Θυμήθηκαν τώρα μετά από χρόνια οι ερασιτέχνες ψαράδες της περιοχής των “σφαγείων” και οργανώνουν την γιορτή της σαρδέλας αυτό το Σάββατο. Ότι θυμάται ο καθένας χαίρεται.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα