Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ακομμάτιστοι, χωρίς χρώματα για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Με το βλέμμα στις κάλπες οι οποίες στήνονται την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, οι έμποροι της Καβάλας καλούνται να αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο και την ελεγκτική επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, καθώς και τους αντιπροσώπους τους στην Ομοσπονδία.

Τις θέσεις της παράταξής του ενόψει των εκλογών, παρουσίασε χθες Δευτέρα, ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων, Βασίλης Λεμονίδης.

Ο Βασίλης Λεμονίδης πλαισιωμένος από υποψηφίους της παράταξής του ανέφερε ότι: «Η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων στη διάρκεια της τριετίας, ασχολήθηκε με όλα τα ζητήματα, τα οποία αφορούν τους εμπόρους, τους επιχειρηματίες κι όλα τα μέλη μας, ανεξαρτήτως αν ήταν ψηφοφόροι μας ή όχι. Εμείς δεν κοιτάζουμε χρώματα, είμαστε ακομμάτιστοι, μια ανεξάρτητη κίνηση εμπόρων, με συναδέλφους από όλα τα επαγγέλματα και όλες τις περιοχές της Καβάλας. Υπάρχει τεράστια εμπειρία όσον αφορά την άσκηση διοίκησης από πολλά μέλη μας, που έφεραν σε πέρας αρκετά σοβαρά προβλήματα της αγοράς. Ο συνδυασμός μας έχει πλαισιωθεί από νέους επιχειρηματίες και ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στον χώρο, επιτυχημένους, που με τις νέες ιδέες και προτάσεις τους θα βοηθήσουν να γίνει ένας συγκερασμός για να προχωρήσουμε μπροστά για τα επόμενα τρία χρόνια».

Στην κρίση δεν καθίσαμε με σταυρωμένα χέρια

Όπως ανέφερε ο κύριος Λεμονίδης: «Στη διάρκεια της κρίσης η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου προσπάθησε, συγκρούστηκε εκεί που έπρεπε, συνεργάστηκε κι έλυσε πολλά προβλήματα των μελών της. Μετείχαμε σε επιτροπές, βοηθώντας πολλούς εμπόρους στο μέτρο του δυνατού. Η Ενωτική Κίνηση Εμπόρων μεγάλωσε, ωρίμασε και πλέον απέκτησε εμπειρία. Η συνεργασία του ΕΣΚ με όλους τους φορείς της πόλης ήταν στον μέγιστο βαθμό. Πρεσβεύουμε τη συνεργασία για αυτό και δεν έχει παράπονο κανένας φορέας από εμάς, όσον αφορά τον δείκτη συνεργασίας. Υπάρχουν αρκετοί στόχοι που έχουν να κάνουν με την επόμενη τριετία, που σχετίζονται με την ακόμη καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη μας».

Μεγάλη παρακαταθήκη του Εμπορικού Συλλόγου τα 634 μέλη του

Ο Βασίλης Λεμονίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην προσπάθεια που βαίνει προς υλοποίηση μαζί με το Επιμελητήριο για ένα σποτ που θα αφορά την τοπική αγορά για να ”παίζει” σε όλες τις τουριστικές εκθέσεις, ενώ παράλληλα μίλησε για τον θεσμό της ”΄Λευκής Νύχτας” που αποτελεί πλέον γιορτή της πόλης. Ακολούθως τόνισε ότι η δύναμη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, είναι τα μέλη του, τα οποία πλέον είναι 634, μια μεγάλη παρακαταθήκη, όπως τα χαρακτήρισε ο κ. Λεμονίδης, για όποιον αγωνίζεται για τον ΕΣΚ.

”Καλούμε όλα τα μέλη μας, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Απαιτούνται πέντε λεπτά από τον χρόνο τους, ώστε να αναδείξουμε το νέο 13μελες διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεμονίδης.

Που και ποιες ώρες θα διεξαχθούν οι εκλογές του ΕΣΚ

Στις εκλογές τα μέλη του ΕΣΚ μπορούν να βάλουν από 1 έως 13 σταυρούς για το διοικητικό συμβούλιο, το ίδιο και για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία και από 1 έως 3 σταυρούς για την ελεγκτική επιτροπή. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και μόνο με την αστυνομική τους ταυτότητα.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του ΕΣΚ επί της οδού Κασσάνδρου 1, στον 2ο όροφο από τις 8.00′ το πρωί μέχρι και τις 20.00′ το βράδυ και για τις δυο ημέρες.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα