Όχι στα έργα τώρα στον Άγιο Νικόλαο φωνάζουν οι επαγγελματίες

@ Προχθές ο δήμαρχος και η παρέα του από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου και του εμπορικού συλλόγου μαζεύτηκαν σε γνωστή ταβέρνα του Αγίου Νικολάου και υπέγραψαν με τον εργολάβο το έργο της αισθητικής αναβάθμισης της περιοχής. Χθες ρωτώντας τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Γιάννη Κελγιώργη αν τα έργα που πρόκειται να γίνουν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα καταστήματα
εστίαση και στα βραχείας διαμονής καταλύματα μου είπε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει και ο εργολάβος θα ξεκινήσει από εκείνα τα σημεία της συνοικίας που δεν θα ενοχλήσουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών και των πελατών τους.
@ Αυτό που διαπίστωσα εγώ με μια επίσκεψη μου χθες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου ήταν ότι όσους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης ρώτησα για τα έργα που ανακοίνωσε ο δήμος ότι θα ξεκινήσει μου είπαν αυτό μέχρι το Φθινόπωρο δεν μπορεί να γίνει και όποιος το κάνει θα τους βρει απέναντι του αποφασιστικά.
@ Και επειδή ο Μουριάδης βλέπει ότι δεν προλαβαίνει να τελειώσει κανένα έργο που ακόμη δεν το έχει ξεκινήσει είπε να ξεκινήσει να παρουσιάζει έργα που θα τα κάνει στο μέλλον. Μετά το έργο του Αγίου Νικολάου μαθαίνω ότι ετοιμάζονται να ανακοινώσουν το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου δημοτικού σχολείου της Αγίας Βαρβάρας που το είχε ανακοινώσει η Τσανάκα αλλά το είχε απεντάξει η
ίδια και ο Μουριάδης είχε υποσχεθεί το 2019 ότι μέχρι το 2022 θα το είχε τελειώσει. Το άφησε όμως και φτάσαμε στο 2023 και ακόμη περιμένουν στην Αγία Βαρβάρα την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου.
Φυσικά και υπάρχει σύλλογος γονέων αλλά πως να μιλήσει όταν πρόεδρος του είναι ο Σουλίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μουριάδη και αντιπρόεδρος στην “δημωφέλεια”;
@ Ο πρόεδρος της Νέας Καρβάλης φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει η παραλία του χωριού η οποία είναι αφρόντιστη και σε λίγο θα αρχίσουν να καταφθάνουν οι τουρίστες. Αλλά τι να πει ο Καρακεσίσογλου αφού και αυτός θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Μουριάδη.
@ Δεν μπορώ να καταλάβω όλοι αυτοί οι υποψήφιοι του Μουριάδη θα ψηφιστούν γιατί κρατάνε το στόμα τους κλειστό;
@ Άκουσα ότι σήμερα θα ανεβεί στην Λυδία ένα ακόμη έργο “απόψε βρέχει έργα” από τον εμπνευστή και σκηνοθέτη της εικονικής πραγματικότητας Θόδωρο Μουριάδη προκειμένου να παρουσιάσει τα έργα που θα γίνουν στις πλατείες των χωριών της περιοχής.
@ Ο Μουριάδης θέλει με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει τον Λόλακα αλλά και κάποιους άλλους προέδρους χωριών προκειμένου να έχουν κάτι να λένε προεκλογικά ότι θα κάνουν.
@ Ούτε οι δημότες Καβάλας που διαμένουν στο Παληό είναι ευχαριστημένοι από τον δήμο Καβάλας γιατί ακόμη δεν τους έχει κουρέψει τα χόρτα στους κοινόχρηστους χώρους και ζουν μέσα σε μια ζούγκλα.
@ Ίσως αυτοί οι εθελοντές του Παληού που επιδιόρθωσαν μια στάση των υπεραστικών λεωφορείων πριν από λίγες μέρες να πιάσουν τα μηχανάκια και ν ́ αρχίσουν να κουρεύουν τα χόρτα γιατί ο Σταυρίδης δεν βλέπω να το κάνει. Τώρα ασχολείται με το νέο φορτηγό που πήρε η υπηρεσία.
@ Χθες για ακόμη μια φορά ο Χρίστος Μέτιος βρέθηκε στην Καβάλα. Αυτή την φορά ανακοίνωσε το έργο των ασφαλτοστρώσεων του εθνικού δικτύου αρμοδιότητας της περιφέρειας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα