Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να ενισχύσουν την διοίκηση του Μουριάδη δεν μπορούν η στήριξη που του δίνουν ο δήμαρχος να την μετατρέψει σε πολιτικό κεφάλαιο. Έτσι κάθε μέρα που περνά χάνει πολιτικό κεφάλαιο με τις ακατανόητες κινήσεις του και τις αντικρουόμενες αποφάσεις του.
@ Η συγκέντρωση των προβολέων της δημοσιότητας πάνω του με τον αποκλεισμό των συνεργατών του να του προσφέρουν συνειδητά ή όχι πολιτική στήριξη δείχνει ότι έχει υπερεκτιμήσει το εγώ του και πιστεύει όπως όλοι οι μοναχικοί άνθρωποι ότι μπορεί να τα καταφέρει γιατί μετά το ατύχημα που σημειώθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2019 και έγινε δήμαρχος του έγινε πίστη ότι θα το επαναλάβει.
@ Φυσικά το 2023 δεν θα είναι ίδιο με το 2019, οι πολίτες θα έχουν να κρίνουν τον Μουριάδη ως δήμαρχο και τι έκανε και όχι ως υποψήφιο που κατάφερε να περάσει κάτω από τα ραντάρ.
@ Αυτό όμως που παρατηρώ είναι ότι όσο περνά το καιρός με τη συμμετοχή και όλων αυτών που δηλώνουν ότι θα συμμετέχουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιοι δήμαρχοι για το δήμο Καβάλας το πολιτικό κεφάλαιο του Μουριάδη βαίνει μειούμενο και αντικαθίσταται από την κριτική και τις συγκρίσεις με την προηγούμενη διοίκηση του δήμου.
@ Επίσης έχει περάσει στις συζητήσεις των Καβαλιωτών που ασχολούνται με τα πολιτικά η εικόνα ενός δημάρχου που έχει περιχαρακωθεί μέσα σε μια επιδοτούμενη παρέα «φίλων» κρατώντας τον μακριά από τον κόσμο και τα προβλήματα του. Καταλαβαίνουν ότι άλλα προσδοκούσαν από τον Μουριάδη αλλά το καρπούζι βγήκε μάπα.
@ Μέχρι τώρα έχουμε σχηματισμένες προθέσεις υποψηφίων δημάρχων εκτός του Μάκη Παπαδόπουλου που είναι μια συγκροτημένη ομάδα και κανείς δεν ξέρει πόσοι θα φτάσουν μέχρι το 2023 και θα εμείνουν να συμμετέχουν στις εκλογές.
@ Αυτό που παρατηρώ όμως είναι ότι ο Μουριάδης προσπαθεί να μεγαλώσει τα ποσοστά του με ρουσφέτια και αναθέσεις αλλά δεν φτάνουν για να του δώσουν ακόμη και το πέρασμα του στην δεύτερη Κυριακή. Αν όμως τα καταφέρει δεν έχει δεξαμενές από όπου θα μπορέσει να αντλήσει ψηφοφόρους για να επανεκλεγεί.
@ Μια πινέζα πίστεψε ότι έγινε καρφί και προσπαθεί να μου κάνει μαθήματα πολιτικής. Φυσικά γλύφτης της εξουσίας ήταν μια ζωή και γλύφτης θα παραμείνει.
@ Υπάρχουν κάποια συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ «133» και «Ρουβίκωνα»; Δεν μπορεί το κείμενο που ανέβασε η ακροαριστερή οργάνωση να είναι ίδιο με αυτά που κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιήσει οι «133».
@ Οι πληρότητες στα πεντάστερα ξενοδοχεία της Θάσου αγγίζουν το 100%. Αλλά και γενικά υπάρχει μια ενδιαφέρουσα κίνηση στο νησί αλλά και στην Καβάλα.
Οι δημοτικές εκλογές του 2023 στον δήμο Καβάλας δεν θα είναι ίδιες με αυτές του 2019
