Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο;

Για να δούμε σήμερα τι θα επιφυλάξουν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας στη διοίκηση του δήμου στο δημοτικό συμβούλιο. Μαθαίνω ότι έχει πάρει διαστάσεις το πέρασμα τμημάτων της καθαριότητας στα χέρια ιδιωτών και αυτός που ενημερώθηκε για το πρόβλημα είναι ο πρόεδρος Νίκος Τράκας της Πανελλήνιας Ένωσης ΟΤΑ που όπως μαθαίνω δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Επίσης έχω και μια ακόμη πληροφορία ότι στην αποκεντρωμένη θα προσφύγουν για να απορριφθεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου οι εργαζόμενοι της καθαριότητας μέσω του σωματείου των εργαζομένων στο δήμο ελπίζω.
@ Δημιουργούνται νέα δεδομένα από μέρα σε μέρα και άρχισα να πιστεύω ότι αυτές τις υπέρογκες αυξήσεις που έβαλε ο Μουριάδης στα δημοτικά τέλη θα αναγκασθεί να τις πάρει πίσω.
@ Ωραίος ο αντιδήμαρχος της δημοτικής αστυνομίας Χρίστος Τσιτσιλικάκης ο οποίος ζητάει από τους Καβαλιώτες οδηγούς να μη σταθμεύουν παράνομα. Προφανώς το λέει για την αδελφή του. Σωστά, αλλά για να μου πει ο κ. Αντιδήμαρχος υπάρχουν χώροι στάθμευση νόμιμοι που μπορεί να αφήσει κανείς το αυτοκίνητο του; Προφανώς δεν υπάρχουν τόσοι όσοι χρειάζονται και γι ́ αυτό ο καθένας κάνει αυτό που τον βολεύει.
@ Ο κ. Τσιτσιλικάκης αν δεν έχει περάσει ας κάνει μια βόλτα να δει τι γίνεται καθημερινά μπροστά από την είσοδο του στεγασμένου πάρκινγκ της δημοτικής αγοράς. Περιμένουν ουρά για να μπουν και τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρουν ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.
@ Όλοι οι προκάτοχοι αντιδήμαρχοι της δημοτικής αστυνομίας έτσι όπως ξεκίνησε και ο κ. Τσιτσιλικάκης άρχισαν με το να μαζεύουν τα παρατημένα αυτοκίνητα και μηχανάκια από τους δρόμους. Μετά το ξεχνούσαν μέχρι που τέλειωνε και η θητείας τους.
@ Αν μου πουν ποιον θεωρώ τον πιο αναποτελεσματικό αντιδήμαρχο της περασμένης τετραετίας στο δήμο Καβάλας ανεπιφύλακτα θα πω ότι θεωρώ τον Απόστολο Μουμτσάκη. Μπορώ φυσικά να το αιτιολογήσω γιατί μέχρι σήμερα δύο θέματα ήταν να λύσει και επί 4 χρόνια τα κοσκίνιζε. Συγκεκριμένα το κυκλοφοριακό της Παναγιάς που ακόμη υπάρχει και τους κανονισμούς λειτουργίας των λαϊκών αγορών. Και στα δύο αυτά θέματα απέτυχε παταγωδώς. Και επειδή ήταν πολύ επιτυχημένος ο Μουριάδης τον βράβευσε δίνοντας του την αντιδημάρχια πολιτισμού όπου ως ερασιτέχνης ηθοποιός ο Μουμτσάκης ελπίζει ότι θα τα πάει καλύτερα.
@ Αίσθηση προκάλεσαν τα σχόλια του αντιδημάρχου πολιτισμού του δήμου Παγγαίου Χρίστου Μποσμπότη σχετικά με τους διορισμένους συμβούλους από τον Αναστασιάδη οι οποίοι επέδειξαν ανεπίτρεπτη συμπεριφορά φουσκωμένη από την αλαζονεία της εξουσίας. Έχω να σας πω μόνο ότι στην ηλεκτρονική σελίδα που ανέβασα “evdomimera.gr” προχθές το σχετικό μου σχόλιο το είδαν μέχρι χθες τον μεσημέρι πάνω από 7.000 άτομα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα