Οι κάτοικοι των Φιλίππων ετοιμάζονται να κατεβούν στην ΛΟΡΝΤ για να διαμαρτυρηθούν

Η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου Μαρία Βαρύτη αποδέχθηκε την πρόσκληση του δημάρχου και συνυποψηφίου της Φίλιππου Αναστασιάδη που την κάλεσε να συναντηθούν προκειμένου να την ενημερώσει για τα έργα και την λειτουργία του δήμου Παγγαίου.
@ Ακριβώς ότι κάνει και ο Μουριάδης που κυνηγάει όσους δεν είναι μαζί του και τους απειλεί όπως τον πρόεδρο του χωριού Φίλιπποι γιατί έγραψε στο δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα ότι “ντροπή και αίσχος” η διοίκηση του δήμου τιμωρεί και δεν δίνει νερό στους Φιλίππους”. Δεν ξέρω γιατί θα κάνει
ο Μουριάδης μήνυση τον κ. Τοτό το κοινοτάρχη αλλά ούτε ψέματα λέει ούτε τον συκοφαντεί.
Τρομοκρατημένος ο Μουριάδης μπροστά στην πραγματικότητα που δείχνει ότι 4 χρόνια δεν έκανε τίποτε το μόνο που ξέρει είναι να απειλεί.
@ Όμως ο πρόεδρος του χωριού δεν χαμπαριάζει από τέτοιες απειλές και μαζί με τους συγχωριανούς του που έχουν αγανακτήσει εδώ και 4 χρόνια που δεν τους έχουν ακόμη δώσει καθαρό νερό από την γεώτρηση που έχουν κάνει γιατί δεν την έχουν ολοκληρώσει ετοιμάζουν να κατεβούν στην Λόρντ και να διαμαρτυρηθούν. Φαίνεται ότι για τους κατοίκους του χωριού Φίλιπποι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και δεν πάει άλλο.
@ Και ενώ οι κάτοικοι ετοιμάζουν την διαμαρτυρία τους ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ βρίσκεται στον δικό του κόσμο και τα ΘΑ τα θεωρεί έργα και όσοι δεν τα αποδέχονται είναι ψεύτες και συκοφάντες.
Συγκεκριμένα έκανε μια ανάρτηση την οποία δεν κατάλαβα σε ποιον την απευθύνει αλλά ο πρόεδρος Χρόνης μόνο αυτός ξέρει.
@ Έγραψε λοιπόν στην ανάρτηση του που τη συνόδευσε και με ένα πίνακα που δείχνει ότι το έργο της σύνδεση του δικτύου ύδρευση του δημοτικού διαμερίσματος των Φιλίππων είναι προς ένταξη από τον Ιούνιο του 2022 και έκανε το κομμάτι του.
@ Στην ανάρτηση λοιπόν που έκανε στο fb ο Απόστολος Χρόνης γράφει “Με ψέματα και συκοφαντίες δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτα! Ο πολιτικός κατήφορος που πήρατε δεν έχει σταματημό! Δεν αξίζει ούτε η Καβάλα ούτε η Δημ. Ενότητα Φιλίππων να συρθούν στον προεκλογικό βούρκο που επιχειρείτε να
τις σπρώξετε! Η αλήθεια είναι μία και πάντα λάμπει!
Υ.Γ. 1 Σεβαστείτε τον κόπο, τον ιδρώτα και την αγωνία των υπηρεσιών και των ανθρώπων που έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους υπηρετώντας τον Δημότη!
Υ.Γ. 2 Η Καβάλα και οι Φίλιπποι θα συνεχίσουν τον ρυθμό προόδου και ανάπτυξης όσο και αν προσπαθήσετε για το αντίθετο!”
@ Ζητάει το παιδί του λαού να σεβαστούν άγνωστο ποίοι τον ιδρώτα και την αγωνία των υπηρεσιών όταν η υπηρεσία δεν σέβεται εδώ και 4 χρόνια τους πολίτες των Φιλίππων που συνεχίζουν να πίνουν νερό από τα εμφιαλωμένα μπουκάλια.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα