Όλα τάχαμε μόνο το ιδιωτικό πανεπιστήμιο μας μάρανε

Να φύγετε να πάτε αλλού, ήταν σαν να μας έλεγε προχθές από το δημοτικό συμβούλιο ο Μουριάδης ο οποίος τώρα για να καλύψει το έλλειμα σε χώρους στάθμευσης μας προτρέπει να ξενιτευτούμε και να μην τον ζαλίζουμε με τις απαιτήσεις μας.
@ Καλά αν βάλει τάξη ο Τσιτσιλικάκης με τα παρκαρίσματα στο κέντρο της Καβάλας ειλικρινά θα με εντυπωσιάσει ευχάριστα. Αλλά δεν βλέπω να έχει αυτή τη διάθεση αφού εδώ και 2 εβδομάδες το μόνο που κάνουν από την δημοτική αστυνομία είναι να κόβουν κλίσεις. Δεν λέω έχει σχέδιο ο άνθρωπος να μας γονατίσει οικονομικά για να αποφεύγουμε να κατεβαίνουνε με τα αυτοκίνητα μας στο κέντρο της πόλης.
@ Να συγχαρώ όλους τους “επαναστάτες” της υπηρεσίας καθαριότητας που γι ́ ακόμη μια φορά έσκυψαν το κεφάλι και προσκύνησαν το άλλο σερίφη του δήμου Κυριάκο Σταυρίδη. Αφήστε παιδιά δεν το λέει η περδικούλα σας.
@ Καλά ο Μουριάδης βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση του Χρυσανίδη να διεκδικήσει η Καβάλα να ανοίξει κάποιο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο τόπο μας. Μάλιστα με μια ευκολία και πριν βρέξει την γλώσσα του στο μυαλό του αποφάνθηκε ότι έχουμε πολλά κτήρια άδεια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ευκολίες που δηλώνουν και την ρηχότητα της σκέψης και του Μουριάδη αλλά και του Χρυσανίδη. Ένας που θέλει να επενδύσει στην ίδρυση ενός ιδιωτικού πανεπιστημίου θάρθει στην Καβάλα και δεν θα επιλέξει την Αθήνα όπου βρίσκεται ο μισός πληθυσμό της χώρας και με υψηλά εισοδήματα. Για να είμαστε και λογικοί. Καλά τα όνειρα δεν κοστίζουν αλλά να πατάνε και λιγάκι στα πόδια τους.
@ Εντάξει είπαμε βρε Μάκη, μοντέρνος αλλά φτάνει επιτέλους με τα λουλουδάτα τα πουκαμισάκια τα Αμερικάνικα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα