Όλοι στο δήμο ξέχασαν το θάνατο του δεκαεπτάχρονου στο Περιγιάλι

Φαίνεται ότι η οικογένεια του δεκαεπτάχρονου που έχασε τη ζωή του του περασμένο καλοκαίρι όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούσθηκε με απορριμματοφόρο του δήμου στην περιοχή του Περιγιαλίου που ανέβαζε σκουπίδια στον ΧΥΤΑ εκφράζει πολλά παράπονα για τη συμπεριφορά του δήμου και την αδιαφορία που επέδειξε μετά το δυστύχημα.
@ Προφανώς ο δήμαρχος Μουριάδης μετά τις μεγαλοστομίες ότι θα συμπαρασταθεί στην οικογένεια ήταν απλά λόγια του αέρα όπως και οι υποσχέσεις του ότι θα αλλάξει την όδευση μέσα από το Περιγιάλι των απορριμματοφόρων ήταν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
@ Επίσης ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της ΕΔΕ και φυσικά κανείς ούτε από την αντιπολίτευση ενδιαφέρεται να μάθει.
@ Άντε βρε Μάκη που θα ασκείς αντιπολιτευτική κριτική με ουσία να ρωτήσει τι γίνεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Θυμάμαι ότι μετά το δυστύχημα έτρεξες να προτείνεις και ένα εναλλακτικό δρομολόγιο από την Εγνατία ώστε να μη περνούν τα απορριμματοφόρα μέρα από τον οικισμό του Περιγιαλίου. Φυσικά ακόμη και εσύ ξέχασε τι είχες προτείνει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα