Όλους τους αποτυχημένους του Σιμιτσή χθες τους έφερε πάλι πίσω ο Μουριάδης

Ο Μουριάδης μίλησε χθες στην Καρβάλη για το ήθος των μελών της δημοτικής του παράταξης λέγοντας “Είμαστε περήφανοι για το ήθος, των ανθρώπων που είναι κοντά μας, για το ήθος και την αξιοπρέπεια των μελών της δημοτικής μας παράταξης, για την προσπάθειά τους να διεξαχθεί τίμιος και καθαρός αγώνα, να προβάλουν τις προτάσεις μας, τους στόχους και το όραμά μας. Χτυπήματα κάτω από τη μέση, μισαλλόδοξα μηνύματα, παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, δεν ταιριάζουν με τις αρχές και τις αξίες του Σύγχρονου Δήμου”.
@ Για ποιο ήθος μιλάει αλήθεια ο δήμαρχος των παράνομων σταθμεύσεων σε χώρους για ΑμεΑ, για τις επιθέσεις σε γυναίκες υπαλλήλους και για τις ύβρεις σε βάρος συναδέλφων του εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου; Είναι ο μόνος που δεν δικαιούται για να μιλάει για ήθος.
@ Όσο για τα χτυπήματα κάτω από τι μέση που δέχθηκε ο ίδιος και μέλη της παράταξης του θέλω να τα κατονομάσει και όχι να αναφέρεται αόριστα.
@ Δεν απείλησα εγώ τον Κριστοφέρ Μπάκα και μόνο με την πληροφορία πριν ακόμη ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Εριφυλλίδης ότι θα το είχε στο ψηφοδέλτιο του.
@ Δεν έκλεισα εγώ το τηλέφωνο σε υποψήφια άλλου συνδυασμού επειδή δεν ήρθε μαζί μου. Δεν έφερα το ΣΔΟΕ για να τιμωρήσει υποψήφιο του Μάκη Παπαδόπουλου. Δεν τιμώρησαν εγώ εργαζόμενη στην επιχείριση των λασπολούτρων με αποκλεισμό από την δίμηνη εργασία της.
@ Ας τα αφήσει λοιπόν αυτά που ξέρει και ξέρουμε όλοι εμείς οι Καβαλιώτες. Το καλό παιδί προ πολλού έχασε τον μανδύα της καλοσύνης και έδειξε το σκληρό του πρόσωπο.
@ Ο Μουριάδης όμως ξεχνά να αναφερθεί στην επιστολή που έστειλε στο υφυπουργό τότε αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη υπέρ του Αλέκου ότι πρόκειται για μεγάλο επιχειρηματία που είχε πάρει, λέμε τώρα, τον ΑΟΚ. Ξέχασε που ο αντιδήμαρχος του έτρεχε πίσω από τον Ιρανοκαναδό και συμμετείχε στο
διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αφήνοντας χρέος 180.000 ευρώ που ακόμη δεν έχει πληρωθεί.
@ Για ποιο ήθος μπορεί να μιλήσει ο Μουριάδης και οι τριγύρω του; Για τον αποκλεισμό των γυναικών από την εργασία στην υπηρεσία καθαριότητας, από τις ελεγχόμενες προσλήψεις σε δίμηνα και τετράμηνα από την γραμματέα και σκιά του στον δήμο Χριστίνα Ταβουλτζίδου; Ωραία να μιλάς για ήθος αλλά όταν
το έχει χάσεις προπολλού καλύτερα να σιωπάς.
@ Όλων τα ονόματα που είχαν ακουσθεί ότι θα πήγαινα με τον Μουριάδη ανέβηκαν στην πασαρέλα.
Συγκεκριμένα, ο Λεμονίδης, η οικογένεια Κουνάκου, ο πρώην σύζυγος της Ταβουλτζίδου ο Βασίλης Λιόγκας, ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο πρώην διευθυντής της τεχνικής υπηρεσία του δήμου και νυν συνταξιούχος ολίγων μηνών Μάκης Χαραλαμπίδης, η “μπουτικατζού” Έλσα Βακιρτζή και ο Θέμης
Καλπακίδης που είδε το πολιτικό φως δίπλα στον Μουριάδη που δεν έκανε τίποτε για τον αγωγό του φυσικού αερίου ΤΑΠ και επίσης η Βαβαλέσκου και ο Βαφείδης ο πρόεδρος των καφεζυθοπωλών.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα