Ομάδες περιφρούρησης από νέους των Αμισιανών; Φυλάνε τις περιουσίες των συγχωριανών τους από επιθέσεις διερχόμενων μεταναστών

Το είχα γράψει πολύ ελαφριά ότι στο δάσος του Αγίου Σίλα καθημερινά διανυκτερεύουν δεκάδες μετανάστες που ακολουθούν το δρόμο προς της Θεσσαλονίκη που είναι και ο τελικός προορισμός τους τουλάχιστον όσο βρίσκονται στην χώρα μας. Έμαθα όμως ότι η πείνα θερίζει τους συγκεκριμένους παρανόμους μετανάστες και για να χορτάσουν την πείνα τους μπαίνουν στους μπαξέδες των κατοίκων των Αμισιανών και παίρνουν ότι μπορούν να βρουν στα δένδρα και όχι μόνο.
@ Έμαθα επίσης ότι στα Αμισιανά έχει γίνει μια ομάδα από νέους του χωριού και μετά από τα αλλεπάλληλα περιστατικά ξεκίνησαν περιπολίες ώστε να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. Αυτό όμως είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι όταν οι πολίτες κάνουν την δουλειά της αστυνομίας. Είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να αποβεί μοιραία μια σύγκρουση με κάποιους ατίθασους μετανάστες.
@ Το αίτημα λοιπόν της Καβάλας για ενίσχυση με νέα στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης είναι πέρα από κάθε άλλη φορά αναγκαίο να το ακούσει ο Χρυσοχοίδης και να το λύσει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα