Ομολογία Κλειτσιώτη σε Κικίλια δεν με αφήνουν οι συνδικαλιστές, οι επαναστάτες οδηγοί του ΔΗΠΕΘΕ και τα λύματα στην λαϊκή πλαζ

Όπως χθες σας ενημέρωσα η διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας για λόγους εσωτερικής ισορροπίας δεν ενέκρινε την πρόσληψη δύο ατόμων προκειμένου να αναλάβουν την διαχείριση του ασθενοφόρου για λογαριασμό του νοσοκομείου για την μετακίνηση των ασθενών.
@ Το ασθενοφόρο το έχουν πεταμένο σε ένα γκαράζ και δεν το επισκευάζουν για 500 ευρώ.
@ Όταν ήταν υπουργός υγείας ο Κικίλιας σε μια συνάντηση που είχε με τον διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας Ντίνο Κλειτσιώτη του είχε αναφέρει την καταγγελία που είχε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και ο Ντίνος του απάντησε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στις συγκεκριμένες προσλήψεις γιατί δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με το σωματείο των εργαζομένων!
@ Δεν ξέρω αν το πιστεύεται αλλά αυτός ο κύριος θέλει να λέει ότι διοικεί το νοσοκομείο για το καλό των Καβαλιωτών και μάλλον έχει γίνει μπεγλέρι στα χέρια των συνδικαλιστών.
@ Φτάνει με αυτόν τον κύριο. Αλλάξτε τον δεν πάει άλλο. Ας αποφασίσουν εκεί στο υπουργείο θα διοικεί ο Κλειτσιώτης με τους συνδικαλιστές ή κάποιος που θα ενδιαφέρεται μόνο για το καλό των πολιτών;
@ Επίσης ούτε και ο υποδιοικητής του νοσοκομείου είναι τίποτε το ιδιαίτερο. Μια από τα ίδια είναι έτσι για να μην ακούω κάποιους να μου λένε ότι δεν ταυτίζεται απόλυτα με τον Ντίνο. Ταυτίζεται τυφλά.
@ Είναι δυνατόν οι δύο οδηγοί των οχημάτων που διαθέτει το ΔΗΠΕΘΕ να απαιτούν να σταθμεύουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα κάτω στην “Λόρντ” και όχι στις καθορισμένες θέσεις γι΄ αυτούς μπροστά από τα γραφεία στην οδό Κύπρου; Ο λόγος που αρνούνται να τα σταθμεύουν στην οδό Κύπρου είναι ότι δεν βρίσκουν στην οδό Κύπρου χώρους για να σταθεμύουν τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα και αυτό δεν τους εξυπηρετεί. Και αυτό το αίτημα ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και οι οδηγοί πήγαν να πουν τα παράπονα τους στον δήμαρχο. Αυτός δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε.
@ Ακόμη περιμένω κύριε Μποζούδη να μου πείτε πόσα εισιτήρια έκοψε η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ με το έργο του Μπουκάλα και σε σκηνοθεσία Γκόνη σε Καβάλα και Αθήνα. Νομίζω κύριε Μποζούδη ότι το αστείο έχει παραγίνει και δεν σας τιμά αυτή η στάση.
@ Χθες στην λαϊκή πλαζ της Καλαμίτσας έσπασε κάποια σωλήνα της αποχέτευση διότι ο αγωγός περνά από το ένα σημείο στην στροφή προς το Παληό. Η μυρουδιά ήταν πολύ έντονη και οι διαμαρτυρίες πολλές. Το ωραίο όμως ήταν ότι κάποιοι τηλεφώνησαν στο λιμεναρχείο το οποίο δήλωσε αναρμόδιο και τους συνέστησε να απευθυνθούν στον δήμο. Το έκαναν αλλά και από τον δήμο τους είπαν ότι δεν είναι δικό τους το θέμα και τους προέτρεψαν να επικοινωνήσουν πάλι με το λιμεναρχείο. Τελικά ποιος είναι αρμόδιος σε ένα αναρμόδιο κράτος;
@ Για την Κωνσταντινούπολη φεύγει σήμερα η αποστολή αποτελούμενοι από τους Μητροπολίτη κ. Στέφανο, τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη και τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα προκειμένου να συναντηθούν με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και να συζητήσουν για την επίσκεψη του στην Καβάλα στις 8 Σεπτεμβρίου.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα