Παίζουν με τα ψέματα Μουριάδης και Μουμτσάκης

Φαίνεται ότι στο ΣΥΡΙΖΑ πήραν την απόφαση τους να μην πορευτούν ούτε με την Ελευθεριάδου αλλά ούτε και με τον Ξουλόγη και να πάνε με υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας τον Σωτήρη Σωτηριάδη. Αυτή είναι μια πληροφορία που είχα χθες το πρωί και σίγουρα αν επαληθευτεί και επίσημα τότε θα έχουμε νέα δεδομένα στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στον δήμο Καβάλας.
@ Ο Σωτηρριάδης είναι δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη “Συσπείρωση Πολιτών” και μάλλον θα κατεβεί ως συνέχεια του Άρη Βέρρου. Σε αυτή του την προσπάθεια θα το στηρίξουν κατά βάση η κομματικοί και η Ελευθεριάδου η οποία θέλει να κοντύνει τον Μουριάδη ανακόπτοντας με τον
Σωτηριάδη τυχόν διαρροές προς αυτόν. Επίσης θέλει ο κομματικός μηχανισμός να χτυπήσει τον Γιάννη Εριφυλλίδη ο οποίος όμως πήρε ότι ήταν να πάρει από στελέχη του συγκεκριμένου χώρου εγκαίρως.
@ Δεν ξέρει πως να ξεφύγει ακόμη και από τον ίδιο του τον εαυτό ο Μουριάδης και γι ́ αυτό λέει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο. Ψεύδεται λοιπόν όταν κάνει πως δίνει εντολή στον αντιδήμαρχο του Απόστολο Μουμτσάκη να δώσει και θέσεις στάθμευσης στους καταστηματάρχες της οδού Θεοδώρου Πουλίδου στην Παναγία όταν η συμφωνία όπως αυτή ανακοινώθηκε δημόσια του δημάρχου ήταν μόνο για τους κατοίκους.
@ Τώρα αν θέλουν και οι καταστηματάρχες θέσεις αυτό είναι ένα θέμα που μάλλον δεν θα το λύσει ο Μουριάδης αλλά η επόμενη δημοτική αρχή.
@ Εδώ και 4 χρόνια δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν τον κανονισμό στάθμευσης στην Παναγιά και έφτασαν στο παραπέντε να κοροϊδεύουν τους επαγγελματίες της περιοχής με την “ανυπακοή” του Μουμτσάκη προς τον δήμαρχο που τον πιέζει να δώσει τις θέσεις στάθμευσης αλλά αυτός κάνει πως δεν τον ακούει.
@ Μπερδεμένα όμως είναι τα πράγματα γιατί άλλα είπαν στους κατοίκους και άλλα στους καταστηματάρχες. Αυτά που συμφωνήθηκαν με τους κατοίκους δεν είχαν μέσα τους καταστηματάρχες που προέκυψαν τώρα τελευταία να απαιτούν και αυτοί κάποιες θέσεις στάθμευσης.
@ Μου φαίνεται ότι ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μπάμπης Δράκος αφού δεν μπόρεσε να ευλογήσει τον “γάμο” του Κλειτσιώτη με την Ιωσηφίδου και αυτός διαλύθηκε προς μεγάλη απογοήτευση του,τώρα με συγκεκαλυμμένες δηλώσεις του προσπαθεί να μειώσει πολιτικά την πρώην πρόεδρο της “δημωφέλειας”.
@ Νομίζω ότι ο Δράκος προσφέρει κακές υπηρεσίες πρώτα στο κόμμα του και μετά σε αυτούς που κατεβαίνουν υποψήφιοι δήμαρχοι από τον χώρο της ΝΔ. Έφτασε μάλιστα στο σημείο από την τσατίλα του να τηλεφωνεί σε γνωστά του άτομα και να τα ζητά να μπουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον
Κλειτσιώτη.
@ Πάντως μέχρι σήμερα ο Κλειτσιώτης δεν έχει διαψεύσει ότι αυτός ήταν πίσω από το amail του Γιώργου Δαλακούρα που έλεγε ότι δεν θα κατεβεί με την Ιωσηφίδου το οποίο διαψεύστηκε μέσα σε λίγες ώρες από τον ίδιο.
@ Δεν ξέρω πως θα πορευτεί με αυτές τις άστοχες κινήσεις του μέχρι το τέλος ο Κλειτσιώτης όταν αναπτύσσει ένα τόσο τοξικό πέπλο συνεργασίας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα