Πάλι το φυσικό αέριο σκάβει την οδό Κολοκοτρώνη

Έχει παραγίνει αυτή η κατάσταση με την εταιρεία φυσικού αερίου που για δεύτερη φορά περνάει και σκάβει τους δρόμους για να κάνει τις συνδέσεις με τις πολυκατοικίες που θα πάρουν την ενέργεια της.
Από την περασμένη εβδομάδα σκάβουν στην οδό Κολοκοτρώνη από την οποία είχαν περάσει και φέτος την άνοιξη και είχαν σκάψει για τον κεντρικό αγωγό του φυσικού αερίου χωρίς όμως να αφήσουν τις αναμονές μπροστά από τις πολυκατοικίες, Νισάφι ποία. Επιτέλους συντονιστείτε γιατί ο κόσμο κουράστηκε.
@ Οι δικηγορικοί σύλλογοι μεταξύ των οποίων και της Καβάλας φαίνεται ότι θα πάνε μέχρι το τέλος την αποχή τους από τις δίκες έως ότου να περάσει να κατατεθεί προς συζήτηση το φορολογικό νομοσχέδιο στην βουλή.
@ Ήδη και πριν ακόμη δοθεί σε χρήση το αριστερό πεζοδρόμιο της Κουντουριώτου με κατεύθυνση προς τις Καμάρες οι πλάκες που έχουν τοποθετηθεί άρχισαν να μαυρίζουν. Νομίζω να το έχουν δει από τον
δήμο και να έχουν καταλάβει ότι έκαναν λάθος στην μελέτη που πρότεινε να στρωθούν τα συγκεκριμένα πλακίδια.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα