Παραιτήθηκε ο Λεωνίδας Παππάς από αντιδήμαρχος και κάποιοι κατοικούν μόνιμα στο κάτω νοσοκομείο

Εδώ και 10 μέρες όπως μου είπε χθες ραδιοφωνικά ο Λεωνίδας Παππάς έχει παραιτηθεί από αντιδήμαρχος αλλά παραμένει δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας. Ο λόγος της παραίτησης του έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
@ Πληροφορήθηκα ότι κάποιοι διαμένουν μέσα στο παλιό νοσοκομείο και κανείς δεν τους ενοχλεί.
Είναι που θέλει ο Μουριάδης να αξιοποιήσει το κτίριο όταν δεν μπορεί να το διαφυλάξει. Αυτό που μου είπαν επίσης είναι ότι βλέπουν κάθε βράδυ φώτα στον τελευταίο όροφο του κτιρίου και ανησυχούν μη συμβεί τίποτε από την διαμονή αυτών των αγνώστων.
@ Ο αντιδήμαρχος μάλιστα οικονομικών Γιάννης Προμούσας που μάλλον κινείται σε ένα δικό του κόσμο δήλωσε ότι θα γίνει ανάθεση των 20.000 ευρώ σε κάποιον μεσίτη προκειμένου να τους πει πώς μπορούν να αξιοποιήσουν το κάτω νοσοκομείο και αυτά 5 μήνες πριν από τις εκλογές.
@ Επίσης ο Προμούσας δήλωσε ότι ο δήμος θα μπει στην ακτή της Καλαμίτσας για να επισκευάσει τις ζημιές στα κτίρια που υπάρχουν. Ας το τολμήσει να το κάνει και να δούμε πως θα κλείσει αυτή η ιστορία.
@ Το έχω γράψει πολλές φορές ότι σε ξένη ιδιοκτησία όπως ισχυρίζεται ότι είναι η Καλαμίτσα ο δήμαρχος δεν έχει κανένα λόγο να αναλαμβάνει δουλειές που δεν τους ανήκουν. Δεν θα πληρώνουν οι Καβαλιώτες για τα κτίρια άλλων.
@ Ο Προμούσας όμως είπε και άλλα για τις καπναποθήκες που θέλει να πάρει ο δήμος που βρίσκονται επί της Εθνάρχου Μακαρίου πίσω από το δημαρχείο. Όχι μόνο είναι σίγουρος ότι θα τις πάρει ο δήμος αλλά ψάχνει και χρηματοδοτικά εργαλεία. Και μετά είδε την αυγή.
@ Τι είναι αυτός ο Τάκης όπως θα έλεγε και η Αφροδίτη Μάνου αν τον είχε γνωρίσει. Αλλά επειδή δεν το ξέρει να σας πω ότι αναφέρομαι στον Δημήτρη η Τάκη Εμμανουηλίδη που επισκέφθηκε το δημαρχείο και ζήτησε από τον Μουριάδη να μάθει ποια είναι τα προβλήματα της Καβάλας τα οποία θα τα λύσει αν
εκλεγεί. Δηλαδή δεν τα γνωρίζει και πήγε να τα μάθει;
@ Αλλά ο Τάκης ήθελε να δείξει ότι στηρίζει και στηρίζεται από τον Μουριάδη γιατί δεν θέλει να τον μονοπωλούν μόνο οι κυβερνητικοί βουλευτές όπως είπε και ο δημοτικός σύμβουλος Άκης Τελίδης.
@ Ο Τάκης 4 χρόνια κυβερνητικός βουλευτής επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτε για την Καβάλα και τώρα τον έπιασε ο πόνος για τον τόπο μας. Τι όμως δεν ήξερε ο Τάκης, ότι ο Μουριάδης 4 χρόνια δεν έχει κάνει τίποτε; Δεν ξέρει ότι δεν μπόρεσε εδώ και 4 χρόνια να τελειώσει μια μελέτη για να συνδεθεί το δίκτυο ύδρευσης του πρώην δήμου Φιλίππων με τον κεντρικό αγωγό; Δεν ξέρει ο Τάκης ότι το παλιό
νοσοκομείο το έχει αφήσει και ρημάζει; Δεν ξέρει ο Τάκης ότι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τα κτίρια που βρήκε έτοιμα γύρω από το δημαρχείο και ακόμη δεν μπόρεσε να λειτουργήσει το λιμενικό γραφείο τουδήμου;
@ Τι άλλο βρε Τάκη πρέπει να ξέρεις; Αλλά ότι και να μάθεις δεν θα έχει σημασία γιατί δεν πρόκειται να εκλεγείς.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα