Πέρασαν τα ρουσφέτια του Μουριάδη που τα ψήφισαν Παππάς και Καλανταρίδης

Συμφωνώ με όσους είναι κατά των ομοφοβικών και ρατσιστικών σχολιασμών ιδιαίτερα από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Καλά έκανε λοιπόν ο κ. Σάρρος και αντέδρασε και καλά έκανε όλοι αυτοί που καταδίκασαν όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν δημόσια για τις σεξουαλικές επιλογές του υιού Σάρρου. Αυτό όμως που δεν μου κάθισε καλά είναι ότι ο κ. Σάρρος δεν θα κριθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μουριάδη για την θαρραλέα υποστήριξη του στον γιό του αλλά το τι έπραξε ως γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Σάρρος ταυτίσθηκε ενώ θα έπρεπε να κρατήσει ίσες αποστάσεις από όλες της δημοτικές παρατάξεις με την παράταξη του Μουριάδη φτάνοντας ακόμη και
στο να πλαστογραφήσει την απόφαση του ορισμού της Αναστασία Ιωσηφίδου ως αναπληρωματικού μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ. Επίσης από τις αποφάσεις που ανέβαζε και μετά αποκαλυπτόταν ότι ήταν διαφορετικές από αυτές που ψηφίστηκαν. Γι ́ αυτά θα κριθεί και αν δεν ενοχλούν τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν και να τον στείλουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο αναγνωρίζοντας την μεγάλη του προσφορά στον δήμο.
@ Με καθυστέρηση μιας ώρας έγινε το χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καβάλας αφού στις 3 μετά το μεσημέρι που είχε οριστεί δεν σημειώθηκε απαρτία. Έτσι μετά από τα σχετικά τηλεφωνήματα που έπεσαν μαζεύτηκαν πάνω από τους 21 δημοτικούς συμβούλους που χρειαζόταν για γίνει απαρτία και συζητήθηκαν τα 4 θέμα που υπήρχαν στην ημερησία διάταξη. Εκτός από την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου που ψήφισε αρνητικά στο θέμα των 48 προσλήψεων για εργασία 8 μηνών οι υπόλοιπες παρατάξεις του Βαγγέλη Παππά και Δήμηρας Τσανάκα που την εκπροσώπησε ο Καλανταρίδης ψήφισαν θετικά.
@ Στην ένσταση του Σωτήρη Λαζαρίδη που ήταν ο επικεφαλής της παράταξης “ ο τόπος της ζωής μας” λόγω απουσίας του Μάκη Παπαδόπουλου για προσωπικούς λόγους, ότι τέτοια θέματα δεν μπορεί να τα φέρνει η διοίκηση του δήμου 50 μέρες πριν από τις εκλογές γιατί έχουν οσμή ρουσφετιών η διοίκηση απάντησε ότι αυτές θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ λέτε και δεν ξέρουν όλοι τι εννοούν με αυτό το επιχείρημα.
@ Έτσι θα κρατούν ομήρους 48 άτομα μέχρι να γίνει η προκήρυξη και αυτοί που θα επιλεγούν θα το γνωρίζουν πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Φυσικά οι αιτήσεις θα είναι περισσότερες και όποιους δεν τους πάρουν θα στραφούν εναντίον της σημερινής διοίκησης.
@ Αλλά θα σας πάω στο δημοτικό συμβούλιο του 2006 όταν δήμαρχος ήταν ο Στάθης Εριφυλλίδης και αρχηγός της αντιπολίτευσης ο Γιώργος Γκόλνας που σε μια ανάλογη περίπτωση συμφωνήθηκε για την επιλογή αυτών που θα πάρουν για να εργαστούν θα αποφασίσει μια διαπαραταξιακή επιτροπή. Φυσικά που τέτοιες ευαισθησίες από τον Μουριάδη που έχει ξεχάσει τι σημαίνει συνεργασία, διαφάνεια και δικαιοσύνη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα