Πέταξε από πάνω της τον Κλειτσιώτη η Ιωσηφίδου

Για την εξέλιξη σας είχα προϊδεάσει όταν έγραφα ότι δεν γίνεται να συνεχίσουν μαζί η Ιωσηφίδου με τον Κλειτσιώτη ύστερα από την αθέτηση της συμφωνίας για την τήρηση των μη δηλώσεων μέχρι σήμερα. Ο Ντίνος Κλειτσιώτης δεν άντεξε και για να βγει μπροστά προκειμένου να καπελώσει την υπόθεση δήλωσε ότι αυτός θα ηγηθεί του κοινού ψηφοδελτίου.
@ Αυτή η πολιτική βουλιμία του Ντίνου ήταν και η αιτία να λυθεί ο γάμος πριν ακόμη μπουν τα στέφανα.
@ Η Αναστασία Ιωσηφίδου πιεζόμενη και από τους υποψηφίους δημοτικούς της συμβούλους οι οποίοι δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την κοινή συμπόρευση με τον Κλειτσιώτη την έπεισαν ότι έπρεπε να συνεχίσει μόνη της πράγματα που έκανε με την χθεσινή της ανακοίνωση.
@ Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ένας νάνος της πολιτικής που πίστεψε ότι είναι γίγας δημιούργησε λανθασμένες προσδοκίες και καταστάσεις που εξέθεσαν τους πρωταγωνιστές αλλά και το κόμμα της ΝΔ που φαινόταν ότι όλα γινόταν με τις ευλογίες του.
@ Ο Μπάμπη Δράκος είναι το πρόσωπο με τις μεγαλύτερες ευθύνες και αυτός είναι ο μόνος που πρέπει να τεθεί στο περιθώριο.
@ Όταν όμως σε χθεσινά τραπεζώματα στην ψαροταβέρνα “Μύλος Μώλος” βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι με αξιωματούχους της δεξιάς έδινε άφεση αμαρτιών στον εαυτό του.
@ Η ερώτηση μου είναι γιατί έγιναν όλα αυτά; Γιατί υποθέτω ο “πατερούλης” Δράκος θέλησε να πάρει πόντους δείχνοντας ότι μπορεί να ενώσει όλες τις συνιστώσες της ΝΔ που ενδιαφέρονται για τις δημοτικές εκλογές.
@ Χρησιμοποίησε τον αφελή πολιτικά Κλειτσιώτη που δεν μπορούσε να διαχειριστεί βασικά πράγματα και τον έβαλε μαέστρο της ορχήστρας αλλά ο σολίστας φαλτσάριζε με αποτέλεσμα να μη μπορεί ποτέ να ολοκληρωθεί μια συμφωνία.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα