Πληρώθηκε ο ΦΠΑ κ. Χρόνη;

Ματαιοπονεί ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ξανθόπουλος ότι θα συγκινηθεί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Πεφάνης και θα φέρει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο τα θέματα για τα οποία ρωτάει και θα πάρει και απαντήσεις.
@ Ένα από αυτά έχει να κάνει με μια αγωγή που είχε καταθέσει ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ σε βάρος του δήμου γιατί ο δήμος δεν είχε πληρώσει από την εποχή Σιμιτσή το ΦΠΑ 20.351 ευρώ από το έργο που είχε κάνει με την μετατόπιση των δικτύων στο νέο νοσοκομείο πάνω στον Άγιο Σίλα. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει αν πληρώθηκαν αυτά τα χρήματα από τον δήμο ούτε ποια τύχη είχε η αγωγή και ρωτάει να του πουν κάτι από τη σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑΚ και του δήμου. Νομίζω ότι ματαιοπονεί.
@ Κάποια υποψήφια δημοτική σύμβουλος έχει επιλέξει για να διαφημιστεί ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου να παρουσιαστεί ως θύμα των ηλεκτρονικών συκοφαντών της ώστε να χτυπήσει στο θυμικό των ψηφοφόρων. Κάποιοι τσιμπάνε αφού συμμετέχουν στο δράμα της με σχόλια χωρίς να γνωρίζουν τι
της έγραψαν. Όταν λοιπόν δεν έχει να παρουσιάσει τίποτε από το υποτιθέμενο έργο που λέει ότι έκανε 4 χρόνια στον δήμο και αποφεύγει οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό τότε πρέπει να βρει εχθρούς προκειμένου να ασχοληθούν οι ψηφοφόροι μαζί της.
@ Διαβάζω τις αμπελοφιλοσοφίες του πρώην δημάρχου Κωστή Σιμιτσή που από μικρός ήταν καλός σε αυτές αλλά έπασχε στο να μπορεί να τις μετουσιώσει σε αποτέλεσμα και δεν μπορώ να μη τις σχολιάσω.
Διάβασα λοιπόν το τετράλογο του κακού δημάρχου και μούρθα στο μυαλό τα επτά χρόνια που ο ίδιος διοίκησε τον δήμο Καβάλας. Από όσα λέει το μόνο που δεν έκανε ήταν έργα γιατί από λόγια να φάνε και οι κότες. Επίσης ήταν αυτός που χάθηκε η ακτή της Καλαμίτσας αλλά και ο περιβάλλον χώρος γύρω από το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων για τον δήμο.
@ Να τι λέει λοιπόν ο κ. Σιμιτσής σε μια ανάρτηση του; “Υπάρχουν υποψήφιοι δήμαρχοι που δεν έχουν μετρήσει καλά τον ίσκιο τους.
Κριτήρια για έναν δήμαρχο ή περιφερειάρχη πρέπει να είναι 1) τι έκανε μέχρι τώρα στον προσωπικό επαγγελματικό του βίο, τι δουλειές άνοιξε και τι δουλειές χάλασε, 2) αν έχει κοινωνική μόρφωση, ώστε να μπορεί να σταθεί σε μια συζήτηση με τους άλλους δημάρχους στην ΚΕΔΕ ή έναν υπουργό ακόμη κι
αν δεν έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση, η οποία πάντως είναι χρήσιμη, 3) αν μπορεί να κατανοήσει και να συνθέσει αυτά που του λένε οι συνεργάτες του, ακόμη και οι αντίπαλοι, 4) αν έχει ζυμωθεί στην κοινωνία συμμετέχοντας σε συλλογικούς φορείς, κόμματα, συλλόγους”. Ακριβώς ότι έκανε ο ίδιος και γι ́
αυτό απέτυχε ως δήμαρχος.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα