Ποίοι διασώθηκαν από την παλιά “φρουρά” του Μουριάδη και η ερώτηση των κατοίκων της Κασσάνδρου

Αλήθεια που βρίσκεται εκείνος ο Γιαννάρας ο Πασχαλίδης; Τον έχασα και ανησύχησα μήπως σταμάτησε να λύνει με τις επισκέψεις του στα υπουργεία τα προβλήματα της Καβάλας.
@ Φυσικά δεν περιμένω να δω να κάνει κάτι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που δεν μπόρεσε να το κάνει όσο ήταν υπουργός. Ξεχάστε τον.
@ Ποίοι έμειναν από την ομάδα που διοίκησε τον δήμο την περασμένη τετραετία και ποίοι είτε δεν κατέβηκαν ήταν δεν ψηφίστηκαν; Συγκεκριμένα έμειναν εκτός της νέας διοίκηση ο Γιάννης Ιακωβίδης αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Πεφάνης και αυτοί που δεν ήταν υποψήφιοι οι πρώην αντιδήμαρχος Λεωνίδης Παππάς, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μιχαηλίδης και ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος. Γλύτωσαν οι Μουμτσάκης, Σταυρίδης, Βακιρτζής και Σταυρίδης.
@ Φίλος ακροατής της πρωινής εκπομπής μου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Seven New 94,4” και όσο μιλούσα με τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Ηλία Τσαγκαλίδη μου έστειλε τις ερωτήσεις του που απευθυνόταν φυσικά συνομιλητή μου. Συγκεκριμένα μου έγραψε στο μήνυμα που μου έστειλε
“Οι κάτοικοι της Κασσάνδρου που θα σταθμεύουν; Θα τους δοθεί κάπου αποκλειστική στάθμευση όπως στην Παναγία; Επίσης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη δεν πρέπει να έχει θέσεις ΑμεΑ; Εφόσον η Κασσάνδρου είναι πεζόδρομος, καταργούνται οι θέσεις ΑμεΑ; Που θα σταθμεύουν οι ΑΜΕΑ επισκέπτες της Βιβλιοθήκης;”.
@ Θα περιμένω κάποιες απαντήσεις από τον κ. Τσαγκαλίδη όταν του βάλω τις σχετικές ερωτήσεις σε κάποια άλλη ραδιοφωνική μας συνάντηση.
@ Είχα επίσης και μια άλλη ερώτηση από φίλο ακροατή που αφορούσε το νοσοκομείο και συγκεκριμένα για τους χώρους στάθμευσης που έχουν μειωθεί με απόφαση του διοικητή κ. Γερόπουλου.
Συγκεκριμένα μου γράφει. “Κατά πόσο είναι νόμιμό όλα αυτό που γίνεται στο νοσοκομείο με την απαγόρευση εισόδου των οχημάτων μέσα στο νοσοκομείο πλην αυτών που θα διαθέσουν κάρτες εισόδου;
Επίσης γνωρίζω ότι ο διοικητής του νοσοκομείου έδωσε με ανάθεση σε μια από τις εταιρείες που συμμετείχαν στον πρόχειρο διαγωνισμό σε 2 εταιρείες από την Θεσσαλονίκη και μια από την Πάτρα έναντι 18.600 ευρώ για να καταθέσουν προσφορές για τη διαγράμμιση και για να τοποθετήσουν κολονάκια. Από τις τρεις εταιρείες συμμετείχε μόνο μια από τη Θεσσαλονίκη με την εξωφρενική έκπτωση των 186 ευρώ! 18.414 ευρώ ανάθεση, για λίγο βάψιμο και λίγα πλαστικά κολονάκια;
Επίσης θέλω να σας πώς ότι όλο αυτό το κομφούζιο που δημιουργήθηκε με τη στάθμευσης δεν ελήφθη η απόφαση από κάποιο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου, δεν γνωρίζω αν υπάρχει μελέτη, μου ακούγεται όμως τραγικό ότι πληρώθηκε το ποσό με την πρόφαση του κατεπείγοντος “λόγω των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή!”

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα