Ποιοι και σε ποιον θέλουν να παραχωρήσουν το λιμάνι της Περάμου από τον ΟΛΚ, οι πολυέλαιοι της Μεραρχίας και σιωπή για το σχολείο της Αγίας Βαρβάρας

Σας είχα ενημερώσει πριν από τις εκλογές ότι κάτι δεν πάει καλά με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΚ. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και όσοι κινούνται γύρω από τα λιμάνια της Καβάλας.
@ Άκουσα λοιπόν ότι κάποιοι σπρώχνουν μέσα από την διοίκηση του οργανισμού την μεταβίβαση του λιμανιού της Περάμου στα χέρια κάποιου επενδυτή και αυτή τους η προσπάθεια έχει αντίκτυπο στην αποδυνάμωση της σημασίας του λιμανιού “Φίλιππος Β ́”. Επειδή κάποιοι αντέδρασαν στην απόφαση που
πήρε μερίδα συμβούλων του ΟΛΚ δέχθηκαν και τις απειλές κάποιων.
@ Δεν ξέρω πως αυτό βέβαια μπορεί να γίνει χωρίς πλειοδοτικό διαγωνισμό και κάποιοι στον ΟΛΚ ξέρουν και το όνομα αυτού στον οποίο θα παραχωρηθεί το λιμάνι της Περάμου.
@ Φαίνεται ότι ο κ. Βλάχος ήρθε από την Αθήνα με συγκεκριμένη ατζέντα και εκτός από την εταιρεία που άλλαξε για την προβολή του λιμανιού για να φέρει τα κρουαζιερόπλοια τριπλάσιου κόστους ασχολείται και με την παραχώρηση του λιμανιού της Νέας Περάμου.
@ Με τις ενέργειες του κ. Βλάχου αναρωτιέμαι συμφωνούν οι πολιτικοί της Καβάλας;
@ Μαθαίνω ότι ο νέος στρατηγός ο κ. Αθάνατος δεν περιορίστηκε μόνο στις αλλαγές της λέσχης αξιωματικών με το που πάτησε το πόδι του στην Καβάλα και στο σπίτι του στρατηγού στην Παναγία άρχισε και τις αλλαγές στο κτίριο της μεραρχίας. Έμαθα λοιπόν ότι αλλάζει όλους του πολυελαίους και δεν νοιάζεται γιατί κάποιοι λένε ότι μας τον έστειλε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο κ. Φλώρος και δεν φοβάται να κάνει έξοδα.
@ Έχει ξεφύγει τελείως ο Μουριάδης. Από την περασμένη Παρασκευή μετά την καταγγελία της Αναστασίας Ιωσηφίδου υπάρχει ένα θέμα με δημοτικό κτίριο που σύμφωνα με τη δική μου έρευνα πρόκειται για το 2ο δημοτικό σχολείο της Αγίας Βαρβάρας το οποία έχει προβλήματα με τη στατικότητα του και είναι γνωστά από την εποχή της Τσανάκα. Αντί να βγει και να απαντήσει ο Μουριάδης έκρυψε
την μελέτη που έγινε από γραφείο για την στατική κατάσταση του κτιρίου από το 2020 και συνεχίζει να σιωπά επιτρέποντας στο συγκεκριμένο σχολείο να εισέρχονται καθημερινά εκατοντάδες μαθητές.
@ Χθες έκαναν οι γνωρίζονται το πρόβλημα τους ανήξερους. Κανείς δεν γνώριζε κάτι και ο ένας πετούσε το μπαλάκι στον άλλο. Έμαθα ότι την περασμένη Πέμπτη συναντήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων του σχολείου ο κ. Σουλίδης με τον αντιδήμαρχο και υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου και ενημερώθηκε για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης που ακόμη δεν έχει βρεθεί ο ανάδοχος.
Προφανώς ο κ. Σουλίδης δεν έμαθε για τα προβλήματα που έχει το σχολείο ή τα γνώριζε αλλά τα έβαλε και αυτός κάτω από το χαλί για να καλύψει τον δήμαρχο του.
@ Ειλικρινά είναι δυνατόν να κρατάει ο Μουριάδης στο συρτάρι του 3 χρόνια την μελέτη επικινδυνότητας και να μην την έχει παρουσιάσει στο δημοτικό συμβούλιο;
@ Το φοβερό έργο του Μουριάδη για το χωριό της Λυδίας είναι η στεγάνωση του σιντριβανιού του χωριού. Τέτοια αναπτυξιακά έργα νομίζω ότι θα αλλάξουν το ρου της ιστορίας.
@ Όταν έρχεται στην Καβάλα η Τάνια δεν αφήνει εκκλησία για εκκλησία και όταν πάει στην Αθήνα το παίζει άθεα. Έτσι στην ορκωμοσία της βουλής ορκίστηκε με πολιτικό όρκο και όχι θρησκευτικό.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα