Πολιτική κατρακύλα από Χατζηφραντζή και Παπαδόπουλο

Η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής η γνωστή κ. Χατζηφρατζή που επί ημερών της είχε κοπή για πρώτη φορά στα χρονικά το ρεύμα σε σχολείο του δήμου γιατί δεν πλήρωσε την ΔΕΗ ήρθε 4 μέρες πριν από τις εκλογές να δωρίσει ένα απινιδωτή στο γυμνάσιο των Κρηνίδων, χωρίς να πάρει απόφαση από το διοικητικό της συμβούλιο αλλά παρουσιάζοντας και σαν δικό της δώρο. Νομίζω ότι έχει ξεφύγει τελείως η συγκεκριμένη κυρία μέσα στην προσπάθεια της να βγει δημοτική σύμβουλος, δεν τη σταματάει τίποτε.


@ Όμως δεν είναι μόνο η Χατζηφρατζή που θεωρεί την δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή κτήμα της είναι και ο αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα που παρόλο δεν είναι υποψήφιος βάζει πλάτη στον υποψήφιο του Μουριάδη διευθυντή του γυμνασίου Κρηνίδων τον Πάντσο Παπαδόπουλο ο οποίος τυγχάνει και πρόεδρος του δημοτικού ωδείου. Προχθές λοιπόν μάζεψαν καθηγητές και γονείς του γυμνασίου των Κρηνίδων τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές και για να τους ενημερώσουν για την πορεία των έργων και τα προβλήματα που έχουν γενικά. Ξεδιάντροποι είναι ο πιο λάιτ χαρακτηρισμός γι ́ αυτούς τους άριστους του Μουριάδη.
@ Και ενώ ο Πάντσος προσπαθεί να γίνει δημοτικός σύμβουλος έχει αφήσει στην μοίρα του το δημοτικό ωδείο το οποίο μετά από χρόνια εμφανίζει τις λιγότερες εγγραφές. Ο λόγος προφανώς δεν είναι ότι άλλαξε το εκπαιδευτικό προσωπικό το οποίο είναι αναγνωρισμένων ικανοτήτων αλλά οι γονείς δε συμφωνούν με το αβέβαιο κλίμα που έχει δημιουργήσει η διοίκηση του Πάντσου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα