@ Δεν ξέρω πως το λέτε εσείς αλλά εγώ έχω προβληματισθεί με τον διαγωνισμό που δεν είναι διαγωνισμός και έχουν αποκλεισθεί όλες οι άλλες εταιρείες πλην της εταιρείας που ασχολείται με τα σκουπίδια της «Μεσογείου» γιατί όλος τυχαία έχει την μεμβράνη που θέλει η ΔΙΑΑΜΑΘ.
@ Δεν ξέρω πως χαρακτηρίζονται αυτοί που κάνουν τον διαγωνισμό από την ΔΙΑΑΜΑΘ για ένα έργο του ΧΥΤΑ της Καβάλας ύψους 7,2 εκ. ευρώ και ζητούν τις ίδιες προδαγραφές που ζήτησαν και άλλοι δήμοι και η εταιρεία «Μεσόγειος» κατάφερε να κερδίσει τους διαγωνισμούς; Εγώ το λέω απλή «σύμπτωση».
@ Δεν ξέρω πως το λέτε εσείς αυτό ότι ο αντιπρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ και δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης ενώ έμεινε μόνο μια εταιρεία και αυτή όλος τυχαία είχε την μεμβράνη που ήθελαν για να πάρει το έργο των 7,2 εκ. ευρώ εγκρίθηκε αλλά εγώ το λέω ότι δεν λειτούργησαν οι ηθικοί κανόνες του δημάρχου αλλά τα πρωτόγνωρα αντανακλαστικά για ένα νέο δήμαρχο.
@ Δεν ξέρω αν σας απασχολεί που πληρώνονται έργα χωρίς να γίνει πραγματικός διαγωνισμός αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αυτά τα κόλπα τα πληρώνουμε όλοι εμείς από τα αυξημένα δημοτικά τέλη που βλέπουμε στους λογαριασμούς του ρεύματος.
@ Είναι ντροπή τόσο απροκάλυπτα να κάνουν τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη από την μια ισχυριζόμενοι ότι παράγεται έργο από την ΔΙΑΑΜΑΘ και παράλληλα να επιτρέπουν διαγωνισμούς που καταλήγουν ουσιαστικά σε αναθέσεις.
Πολλά τα ερωτήματα για τον γκρι διαγωνισμό για τα σκουπίδια Μόνο μια εταιρεία βρέθηκα που όλος τυχαία είχε την κατάλληλη μεμβράνη που ήθελαν τα σαΐνια της ΔΙΑΑΜΑΘ